Apple vil bruke sitt eget kartsystem i iOS 6

I morges har noen pålitelige kilder til Apple ryktefabrikk i fellesskap rapportert om det i neste versjon av iOS vi kan se en fullstendig redesignet kartapplikasjon.

Ryktet ble opprinnelig lansert av nettstedet 9to5Mac, men det gode er at like etter har Packzkowsi fra AllThingsD bekreftet det:

Ulike kilder har informert 9to5Mac om at Apple vil forlate Google-kartleggingssystemet i sin neste versjon av iOS, og erstatte denne teknologien med sin egen. Vel, vi har bekreftet dette faktum takket være andre kilder, som beskriver denne nye funksjonen som den viktigste nyheten i iOS 6.

Med ordene fra disse mystiske kildene, de nye kartene vil forlate oss lamslåtte til alle. Og dette er noe å feire, siden informantene til dette par nettsteder vanligvis gjør liten feil.

Hva er din mening? Det ser ut til at det er gode nyheter for iOS-brukere, for å vite det vekten av geolokalisering i appenes verdenJeg er sikker på at Apple-ingeniører legger alt kjøttet på grillen.

Forrige artikkelSpill og applikasjoner for iPad med rabatt og GRATIS (12. mai)Neste artikkelFoxconn bekrefter Apples iTV

Pablo Aguilera er legeingeniør av yrke, og han liker å tro at han er opptatt av å finne nye måter å gjøre teknologi magisk for mennesker. Han elsker natur og musikk, så så snart han kan planlegger han en utflukt, som han vanligvis inviterer dingsene sine til hvis de lover å ikke forstyrre ham.