Uncategorized

Apple vil endre din skadede fjerde generasjons iPad for en iPad Air 2

erstatning ipad feil

Hvis du har en fjerde generasjon iPad og den er blitt irreparabelt skadet, er du heldig fordi Apple vil erstatte den med en iPad Air 2 gjennom Apple Stores eller autoriserte tekniske tjenester. Og det er at mange Apple Store og autoriserte teknikere ikke gjør reparasjoner ved visse anledninger, og begrenser seg til å bytte ut terminalen.

På denne måten løser Apple et aksjeproblem på grunn av at fjerde generasjons iPad – som begynte å bli markedsført i 2012 – ikke er tilgjengelig, kompenserer kundene sine med en mer oppdatert iPadmodellSiden iPad Air 2 ble utgitt bare to år senere. For tiltak som disse har Apple blitt valgt enda et år til selskapet med den beste tekniske service og kundeservice.

erstatning ipad feil

Nyheten kommer til oss fra 9to5Mac, som tilsynelatende har klart å oppnå et internt notat fra Apple-arbeidere som ifølge sitatet:

Fra 30. mars erstattes alle fjerde generasjons iPad-enheter av iPad Air 2

Notatet til denne nye policyen rapporterer også Hvordan vil dette tiltaket påvirke farger og lagring?. Og det er at mens vi i fjerde generasjon fant iPad på 16 GB og 64 GB, i iPad Air er bare 32 GB og 128 GB enheter tilgjengelige, i tillegg til å introdusere en ny farge, gull.

iPad Air

Det forventes at hvis du hadde en 16 GB iPad, ville du se kapasiteten doblet, og hvis din iPad var 64 GB, nå har du en 128 GB terminal. I alle fall vil du nyte dobbelt så stor plass. Så ikke så ille, de endrer den for en kraftigere modell, med mer kapasitet, og du har også en farge til å velge mellom.

Vi kan ikke glemme at iPad Air 2 også har blitt avviklet til fordel for den nye lavprisen iPad som ble lansert forrige måned, så selv om den i dag tjener til å erstatte eldre modeller, er det et spørsmål om tid at den går tom. Apple fortsetter normalt å tilby støtte 5 år etter seponering, så foreløpig er det ingenting å frykte.

Spor | 9to5Mac

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK