contadores Skip to content

Apple vil ha flere svar på anmeldelser i App Store

anmeldelser i App Store

På sin offisielle blogg har Apple fremhevet en ny kundeservice som er tilgjengelig på iTunes Connect. På denne måten ønsker selskapet å forklare utviklere hvordan evalueringsresponssystemet fungerer i den fornyede App Store.

Denne nyheten, som nevnt av Apple, vil være veldig nyttig for alle applikasjonsutviklerne som ønsker ansette spesialisert personell for kundeservice når du svarer på spørsmål, kommentarer, tvil og bekymringer i App Store-vurderingene.

anmeldelser i App Store

Funksjonaliteten til svarene på anmeldelser av App Store er tilgjengelig siden iOS 10.3, men ved å søke i App Store det er praktisk talt umulig å finne noe svar. Nettopp derfor ønsker Apple å forbedre implementeringen av denne iTunes Connect-tjenesten.

Utviklere kan tildele vurderingsrespons via iTunes Connect

Som rapportert til oss fra 9to5mac, vil utviklere nå ha muligheten til å tildele sine ansatte en rolle å svare på anmeldelser av App Store på iTunes Connect.

Apple har kunngjort at utviklere kan tildele “kundepleieeksperter” til å svare på kundevurderinger i mobilappbutikken med denne nye iTunes Connect-funksjonen.

anmeldelser i App Store

Administratorer av utviklerteamkontoen kan kombinere dette med andre roller. I tillegg kan tildelte brukere få tilgang til Ressurser og hjelp, brukere og roller og Mine apper på iTunes Connect.

Til slutt fra Apple indikerer de at nå utviklere (eller tildelte ansatte) kan gå direkte til seksjonen Vurderinger og rangeringer å svare på kundevurderinger.

Det er ingen tvil om at dette nye systemet med svar på anmeldelser av App Store i iTunes Connect vil være det en ideell måte å forbedre samspillet mellom brukere og utviklere. Sikkert vil vi snart se mange flere svar på spørsmålene våre i App Store.