Apple vil ha mer gull iPhone 5S før

Gull iPhone 5S

At Apple-produktene er bestselgere så snart de er utgitt, er noe vi ikke kan diskutere etter alle generasjoner av iPhoner som allerede har vært på markedet. I tilfelle av Iphone 5s det var ikke annet. Videre for Iphone 5s En spesiellitet rundt en spesifikk modell har blitt med som gjør den enda mer ønsket. Det er gull iPhone 5S.

Mange fans av Apple har stått i kø i fysiske butikker og ventet på at produktet skal selges for å skaffe seg en terminal, spesielt i den gyldne versjonen. Imidlertid, og som vi allerede har fortalt deg, Iphone 5s Gull har utsolgt ved den første børsen av to grunner. På den ene siden den høye etterspørselen etter denne versjonen og på den andre siden det lave antallet enheter som er tilgjengelige i butikker av Apple.

Derfor, og gitt den store etterspørselen fra Iphone 5s I gull presser Apple leverandørene sine til å gjøre disse iPhonene tilgjengelige så snart som mulig i følge The Wall Street Journal. For å gi deg en ide. Han Iphone 5s Gull i USA kan ikke sendes av Apple før i oktober i alle tilgjengelige lagringsversjoner. Imidlertid Iphone 5s Svart eller hvit farge kan mottas innen 10 dager for alle versjoner.

Bare Apple er i stand til å oppnå at den største nyheten i en terminal som nettopp er blitt presentert i markedet, og at fargen på saken denne gangen hvis den bringer interessante tekniske nyheter på maskinvare- og programvarenivå.