Apple vil ikke låse opp iPad av en død kvinne for barna hennes som har mottatt den i arv

Apple vil ikke låse opp iPad av en død kvinne for barna hennes som har mottatt den i arv

En kvinne etterlater seg en iPad som hun brukte til barna sine

Det er historier som det er vanskelig å tro på, enten på grunn av fantasien som fortelleren setter i å fortelle eller skrive dem, og andre pga. umulige blir de når du står foran henne. Denne historien er en av dem, det er en historie der du tenker hvor langt du kan gå.

Vi setter oss i bakgrunnen. Josh og Patrick, to normale London-gutter, bestemte seg for å gi moren deres, Anthea Grant, en iPad for å takle kreftbehandling Det skulle starte for to år siden nå. På denne måten kan du underholde deg selv og ringe videosamtaler med FaceTime med barna.

Dessverre døde Anthea 19. januar etter en lang kamp mot kreft. I testamentet bemerket han at hans arv skal deles mellom de to brødrene, inkludert iPad som han hadde brukt i disse årene. Brødrene var enige om at Josh skulle beholde nettbrettet.

apple-no-contrasena-apple-id-1

På grunn av loven kan ikke opplåsingskoden gis til noen

Etter tapet av moren bestemte Josh seg for at han kom til å utnytte sin mors iPad for sine personlige forhold. Han forteller at han hadde oppdatert den til iOS 7 mens moren hans fortsatt var i live, og at “likte de nye sikkerhetstiltakene” Problemet oppsto da prøvde å låse opp iPad og den ba om passord.

Det var tydelig at familien Den siste tingen han tenkte på var at Anthea skulle fortelle barna sine at iPad-opplåsen passord., siden de var før noe viktigere. Josh prøvde å legge inn flere som han trodde kunne være, men klarte ikke å låse opp iPad-en som han hadde gitt sin mor.

apple-no-contrasena-apple-id-2

De dro til en Apple Store for å se om de kunne gjenopprette morens Apple ID-nøkkel, og hva var deres svar da de ble fortalt at de måtte ta med et brev med signert autorisasjon fra moren. Forvirrende forble de siden de hadde fortalt hvem dette ble fortalt at moren deres var død.

Ikke fornøyd med dette svaret, prøvde de igjen og allerede, og innså at moren deres hadde gått bort, de ble bedt om dødsattesten, en kopi av testamentet og et brev fra advokaten som hadde voktet Anthea Grants vilje. Husk at passord er under loven om elektronisk kommunikasjon, og kan ikke utleveres til noen.

eple-no-passord-eple-id-3

Å gjenopprette passordet til moren din lovlig vil koste dem ganske mye penger

Etter å ha sendt disse dokumentene til Apple, fortsatte Cupertino-selskapet å insistere på det ville ikke lette opplåsen av iPad fra moren. Så barna hennes ga seg ikke og har startet en juridisk kamp for å bevise at moren deres var den sanne brukeren av iPad og at de hadde lagt den igjen i viljen.

Men saken er at for å ha vist dette i retten, brødrene Det vil koste dem rundt $ 200 i timen, omtrent € 244. Det er tydelig at de har tenkt to ganger om det er verdt å betale disse kostnadene for å låse opp en iPad som allerede er flere år gammel, men som har mye sentimental verdi for dem, siden det var den som ble brukt av deres avdøde mor.

apple-no-contrasena-apple-id-4

Etter denne hendelsen og for å forhindre at en lignende sak skal gjenta seg, Apple endret vilkårene for iCloud-kontoer, der du nå kan lese: “Du samtykker i at kontoen din ikke kan overføres, og at rettigheter til din Apple ID eller innholdet på kontoen din avsluttes ved din død”, Som vi kan lese i The Independent.

Synes du Apple har gjort det bra, eller skal det være enkelt for disse barna å låse opp sin iPad?