Apple vil reparere iPhone 5s og iPhone 5c direkte i butikkene

Endringene i Apple-verden skjer i disse månedene. Og hvis vi siden 2012 så Cupertino hoppe over en av sine egne standarder med iPad Mini-nettbrettmodellen, var 2013 ikke noe unntak med lanseringen av to nye smarttelefoner; han iPhone 5s og iPhone 5c. Men det ser ikke ut til at merket til eplet kommer til å nøye seg med akkurat det.

I dag snakker vi nettopp om en nyhet som lover å revolusjonere firmaet enda mye lenger, siden vi forteller deg at merkevaren i dette tilfellet tar sikte på å gi en ny mening til de fysiske butikkene, langt utenfor et salgs- og læringssenter, så vel som eksperthjelp. Det var i det minste frem til nå funksjonene de oppfylte.

Apple vil reparere iPhone 5s og iPhone 5c direkte i butikkene, og for dette vil de trene en del av personalet som vil kunne tilby en service på stedet til klienten med sikte på at iPhone blir reparert om dagen i de fleste tilfeller. Og selv om det antas at dette også kan redusere kostnadene, ved ikke å måtte sende terminalene til oppløsningssenteret, for øyeblikket, indikerer ikke lekkasjene at epleselskapet drar dit.

Dermed vil raske garantireparasjoner bli utført i butikken og uten kostnad for kunden. De som ikke er dekket av garantien, og som heller ikke har forsikring, i følge dataene vil bli belastet $ 149 for utskifting av skjermen, $ 79 for et nytt batteri i tilfelle av iPhone 5S, og for Hjem-knappen vil kostnadene være omtrent 29 dollar i tilfelle det ikke fungerer bra. Hva synes du om ny måte å reparere Apple og prisene på?

Mer info | 9to5Mac