contadores Skip to content

Apple vil revolusjonere nødanrop

Apple planlegger å revolusjonere nødanrop med et helt nytt grensesnitt for iOS. Designet er praktisk talt ferdigbehandlet og vil bli utgitt i fremtidige oppdateringer, selv om Apple har gitt ut en forhåndsvisning av utviklere som har forlatt oss målløs. Med sin nye SOS-funksjonalitet, Du kan ringe et nødanrop med iPhone ved å bruke av / på-knappen.

Hvis funksjonen er aktivert, ganske enkelt Ved å trykke raskt på strømknappen 5 ganger på rad, vil du ringe nødanrop. I følge nettstedet Macrumors vil funksjonen være aktiv i USA, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Frankrike, Hong Kong, India, Italia, Japan, Russland, Storbritannia og ja, vil også være tilgjengelig i Spania.

Spille inn samtaler

Det kan interessere deg | Er iOS 10 Apples mobile operativsystem med flest feil?

Denne SOS inkluderer også en nedtelling før nødanropet skjer mens en sirene høres, slik at hvis du har gjort det ved en feiltakelse, innser du det i tide og kutter samtalen. I alle fall kan denne funksjonen deaktiveres ved å gå til Innstillinger.

Vil du se det? Vi presenterer den nye iPhone-nødoppringningen i aksjon:

Det kan interessere deg | De 10 nye funksjonene som kommer med iOS 10.2

IPhone har hatt funksjonen til nødanrop i mange år selv med skjermen låst, men med denne nye oppdateringen vil iPhone-brukere ha en ekstra måte å aktivere tjenesten når de er i problemer og ikke kan ringe normalt, som det har gjort til nå.

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for utviklere som har tilgang til iOS 10.2 Beta 2 og vil være i løpet av uker når den allmennheten, spesielt å se hastigheten på oppdateringer som iOS-brukere lider av de mange feilene i iOS 10.

Finner du den nye måten å gjøre nødanrop nyttige? Legg igjen din mening i kommentarene