contadores Skip to content

Apple vil vite hva folk synes om Siri på sosiale nettverk

siri iphone x

Siris begynnelse som virtuell assistent var lovende, men år etter år var det mister ledelsen over konkurransen. Og i dag er Siri langt bak andre digitale assistenter som Google Assistant eller Alexa.

Vær det som det kan, hvis du trodde at Apple ikke tok hensyn til kritikken og forslagene fra brukerne sine … hadde du veldig feil. Det bitne eplefirmaet ansetter en analytiker for å samle inn informasjon fra forbrukere for å kunne gi forslagene videre til ingeniørteamet å utvikle de nye Siri-oppdateringene.

I tillegg vil den nye ansatte også hjelpe Siri-ingeniører med å implementere nye funksjoner som støtter Apples markedsføringstiltak. Jeg mener, Siri kan bli litt mer … kommersiell.

Det kan interessere deg | 6 triks for å spørre Siri absolutt hva du trenger

Apple søker en sosial media og markedsføringsproduksjonsanalytiker

Det bitte eplebedriften la ut et jobbtilbud på sin hjemmeside på jakt etter en analytiker fra sosiale medier og markedsføring av produksjon i løpet av denne måneden.

Jobbtilbudet antyder to ting. For det første ser alt ut til å indikere at ledergruppen i Cupertino-selskapet vil være mer mottakelig når det gjelder å motta kritikk og forslag om Siri. For det andre antyder det det John Giannandrea har ikke lenger tid til å håndtere Siri-relaterte problemer Og nå vil han dedikere seg til å lede Apples kunstige intelligensstrategi.

Den nye Apple-ansatte vil ta seg av bestemme hvilke funksjoner Siri trenger å forbedre gjennomføre analyse og avstemninger på sosiale nettverk, nyhetsmedier og andre kilder. Fra iPadízate vil vi ta oss av å gjøre ting veldig enkelt for deg! Hvilke forslag vil du gi Apple for å forbedre sin virtuelle iOS-assistent?