contadores Skip to content

Apple viser frem sine nye 2018-emojier for å feire Verdens emoji-dag

I morgen, 17. juli, feires Verdens Emoji-dag. Å feire, Apple har bestemt seg for å dele flere detaljer om de nye emojiene som skal vises på iPhone, iPad og iPod touch i forbindelse med utgivelsen av iOS 12.

Apple planlegger å introdusere opptil 70 nye emojier som er en del av plattformen Unicode 11. Det vil komme nye alternativer og kombinasjoner med rødt hår, krøllete hår, hårløst …

Det vil også komme nye uttrykksikoner for å uttrykke kulde, et ansikt med hjerter rundt seg, en annen trygge emoji, en hummer, en salat, en mango, en cupcake, en påfugl og en lang osv.

Det kan interessere deg | Dette er de 10 beste emojiene av de 150 som kommer på din iPhone

De nye 2018 emojiene for iPhone og iPad

Blant de mest overraskende emojiene som kommer til slutten av 2018 Sammen med landing av iOS 12 finner vi superhelter, både hann og kvinne, en merkelig øyeformet amulett, en fargerik papegøye og til og med en kenguru.

Du kan se på en liste over alle emojiene som vil bli inkludert i Unicode 11-plattformen i Emojipedia.

Med etableringen av de nye emojiene søker Apple et design “så ikonisk” som mulig og det representerer det aktuelle elementet. Det er ingen spesifikk formel for å designe hver emoji.

“Vi vil definitivt at det skal føles som en Apple-emoji, og det er det vi ser etter, men vi tok virkelig avgjørelsen fra sak til sak.”

Apple prøver alltid alltid kjempe for mangfold i sine emojis, med alternativer som prøver å representere hver av rasene til mennesket. Samt kjønn og seksuell legning.

De nye emojiene som Apple har delt i dag vil være tilgjengelig på iOS, macOS og watchOS, og vil bli med de hundrevis av emojier som for øyeblikket er tilgjengelige. Selskapet har ikke nevnt en spesifikk utgivelsesdato, men det forventes å være med en iOS 12-oppdatering.