Apple viser hvordan du kan bruke Sapphire Crystal på iPhone 6 gjennom et patent

eple-patent krystall-safir-2-

Apple gir oss noen hint om hvordan det vil bruke safirkrystall i fremtiden

US Patent and Trademark Office har publisert en patentsøknad som gir oss en liten ide om hvordan Cupertino-selskapet kan bruke safirkrystall i fremtiden. I patentet kan du tydelig se beskrivelsen fra Apple som forklarer hvordan safirkrystallen kan festes godt til enhetene.

Selv om mye av Apples patent fokuserer på metoder for å fikse det nye materialet, beskriver det også mulige bruksområder som kan gis til det nye glasset.

Selskapets første bruk av safirkrystall ville være for iPhone bakdekselmoduldeksel (som det allerede gjør), men beskriver også muligheten for å bruke nevnte materiale for dekselet til berøringsskjermen. Dette omslaget kan markere en før og etter i fremtidige generasjoner av iOS-enheter, for eksempel iPhone 6.

eple-patent-safir-krystall-3

Patent viser hvordan Apple kan bruke safirglass i fremtiden iPhone 6

Patentet forklarer også hvordan egenskapene til safirglass, som f.eks Termisk ledningsevne Som den har, kan de være passende å sette inn i kjøleribben for prosessorene til fremtidige enheter:

“Med spesiell henvisning til safirglass, tillater teknikkene som for tiden diskuteres effektiv bruk av safir i en rekke forskjellige bruksområder uten risiko forbundet med konvensjonelle festeteknikker. For eksempel kan safirien effektivt festes til en enhetsramme som dekkglass for en skjerm. Siden safirens varmeledningsevne er av størrelsesorden metaller, kan den implementeres som en varmediffusor. Det vil si at safiren kan bindes mekanisk og termisk til en prosessor. Mer spesifikt kan et safirunderlag brukes som prosessorholder for å spre varmen som genereres av prosessoren. “

apple-patent-safir-krystall

“Med henvisning til figurene. 1A og 1B, et eksempel på en mobil dataenhet (100) er illustrert. Den mobile databehandlingsanordningen inkluderer en første side (102) som kan inneholde et gjennomsiktig deksel (104). I noen utførelsesformer kan det gjennomsiktige dekselet (104) ha form av et safirblad, et safirblad med et lag glasslaminat, plast eller annet passende materiale som det kan ha et utløp gjennom. visuelt av enheten (100). Videre kan dekselet (104) konfigureres til å motta bruken av brukerne gjennom en kapasitiv sensor, for eksempel. En andre side (106) (figur 1B) av den mobile dataenheten (100) inkluderer et kamera med et deksel (108). Som med det gjennomsiktige dekselet (104) til den første delen (102), kan dekselet (108) ha enhver passende form takket være safirglasset.

Dette patentet gir oss en ide om hvordan eplet kan bruke safirkrystall på de neste enhetene. Det som ifølge iPhonehacks er klart, er at med det nye produksjonsanlegget i Arizona og dets avtale med GT Advanced, Apple investerer stort i produksjonen av materialene for sine kommende utgivelser.

Forrige artikkelIPhone-markedsandelen øker på grunn av Samsungs umulighet å møte forventningeneNeste artikkelApple oppdaterer iWork for iPad, iPhone og Mac med gode nyheter

Ivrig etter å lære det jeg ennå ikke har lært … Jeg prøver å se den positive siden av ting og dele alt relatert til Apple’s verden med alle.