contadores Skip to content

Apple visste om problemet med FaceTime i en uke

I morges våknet vi opp med et alvorlig personvernproblem sompåvirker alle FaceTime-brukere som har iOS 12 installert. Tilsynelatende, når du foretok en gruppeanrop, måtte ikke mottakeren av samtalen godta det for å høre alt som skjedde på den andre siden av iPhone.

Med andre ord tillot denne feilen en bruker hør på lyden din og se på videoen mens du foretar en gruppe videosamtale fra FaceTime uten at du godtar samtalen. Apple har bestemt seg for å blokkere gruppesamtaler fra FaceTime til problemet er løst, men dette kommer for sent, spesielt siden selskapet hadde visst dette i en uke.

Apple har visst om denne feilen i en uke.

Som avslørt av brukeren MGT7500 på det sosiale nettverket Twitter, Han kontaktet den offisielle Apple-støttekontoen på Twitter 20. januar. og hevdet at hennes 14 år gamle sønn hadde funnet en sikkerhetsfeil i FaceTime-samtaler der han kunne høre på sin iPhone eller iPad uten hans samtykke.

Den 21. kontaktet han Apple igjen til insistere på denne kjennelsen igjen og nevn også Tim CookDet ser imidlertid ikke ut til at Apple har lagt stor vekt på det.

Det kan interessere deg | FaceTime på Apple Watch? Apple har patentert det

I tillegg til Twitter, brukeren har også delt et bilde som viser en e-post sendt til Apple rapporterer feilen. Etter å ha grepet alle overskriftene i morges, ber denne brukeren Apple om økonomisk kompensasjon for å oppdage denne iOS-feilen.

Vi vet ikke om Apple vil ende opp med å betale denne brukeren eller ikke, og vi vet heller ikke om det er den første som har blitt lagt merke til. Det som er klart er det Apple visste om denne feilen i det minste siden 20. januar og har ikke gjort noe for å fikse det. Group FaceTime-samtaler er for øyeblikket blokkert, noe selskapet burde ha gjort for en uke siden.