AppleCare og Apple teknisk support vil gjennomgå store forbedringer

AppleCare-tjenesten vil gjennomgå noen endringer for å forbedre tjenesten

Som du kanskje vet, er AppleCare et utmerket service- og oppmerksomhetsprogram for alle multinasjonale kunder. Sannheten er at tjenesten er upåklagelig, men ut fra det vi har lært i dag, selskapet tenker å markedsføre og forbedre den nevnte tjenesten.

I et nylig møte med AppleCare-ansatte, Tara Bunch snakket med dem om endringene som skulle finne sted kommer snart til AppleCare + -tjenester for selskapets mer enn 30 millioner kunder.

Faktisk er en av forbedringene det arbeides med utvide denne tjenesten til flere land for å overvinne de nåværende 14 nasjoner der tjenesten er operativ.

applcare-teknisk-support-apple-major-forbedringer-3

Apple ønsker å forbedre selvstøtte på nettet for å hjelpe kundene

I tillegg har vi kunnet vite at Cupertino-selskapet ønsker forleng de 30 dagene som er tilgjengelige for å inngå tjeneste fra kjøpet av enheten til det doble, det vil si 60 dager at vi snart vil ha kunder til å bestemme om de vil leie “premium” -tjenesten fra AppleCare eller ikke.

Apple jobber også med forbedre den elektroniske støttetjenesten som den tilbyr til alle sine kunderDet er faktisk dette vi har kunnet vite takket være gutta på iMore:

“Det vil komme en tid hvor all Apple kundeservice bare blir håndtert gjennom Internett og å se fremtidige endringer som vil skje i disse støttetjenestene for kunder innen kort tid, indikerer at selskapet er trygg på at være.

Apple jobber med utvikling av nye verktøy som lar kundene sine selvdiagnostisere og løse problemer de måtte ha med iOS-enhetene sine, Mac og annet utstyr. I tillegg har vi erfart at selskapet jobber for å fullstendig omdesigne nettstedet dedikert til kundesupport. En redesign som sannsynligvis vil se dagens lys senere i år. ”

applcare-teknisk-support-apple-major-forbedringer-2

Som om dette ikke var nok, vil Apple også jobbe med forbedre støtten for flere problemer hva som forårsaker det nye Trykk på ID iPhone 5s, samt tjenestene til iTunes og iCloud Disse problemene representerer faktisk 25% av alle anrop til selskapets tekniske support.

Så det virker som om eplebedriften ønsker å investere i å forbedre sin kundestøtte på nettet, til slik at hver enkelt kan løse sine mindre problemer individuelt og frigjør AppleCare-ansatte fra unødvendig arbeid.

Hva synes du om AppleCare kundeservice? Tror du Apples endringer vil være til det bedre?