contadores Skip to content

Apples første lansering vil være i mars

Produkter

Apple har en tendens til å oppdatere sin produktlinje på en ett års syklus. Men et nytt rykte antyder at bitt eplefirmaet Den vil fornye noen av produktene sine litt tidligere i år.

Lekkasjene som har sirkulert online de siste månedene indikerer at Apple kan planlegge å lansere en iPhone SE 2 og iPhone X Plus i 2018.

På den annen side har det også blitt sagt at Cupertino-selskapet vil oppdatere sin serie med MacBooks, og vil lansere en redesignet iPad Pro med mye tynnere sidekanter, med Face ID og kanskje uten startknapp.

Det kan interessere deg | Apple ville gi ut 3 nye MacBook-er og en iPad Pro i 2018

Hvilke produkter vil Apple presentere i mars?

Fra DigiTimes bekrefter de at leverandørene er det forberedt på nye Apple-bestillinger. Det ser ut til at produsentvirksomheter hjelper til med å produsere neste generasjons produkter for iPad, MacBook og Apple Watch.

“Mens noen taiwanske produsenter i leverandørkjeden iPhone X ble påvirket av Apples beslutning om å kutte forsendelser, er andre selskaper som Karriere-teknologi, E&R Engineering, ShunSin Technology og Superior Plating Technology klare til å dra nytte av ordrene. fra kunden for å støtte produksjonen av iPad, MacBook og Apple Watch. ”

Ny generasjon MacBook-konsept.

Det kan interessere deg | Alt som Apple vil presentere i 2018

Dessuten bekrefter lekkasjen at disse produsentene vil integrere teknologien sin i Apple-produkter. for deres debut i mars 2018.

I mars 2017, Apple introduserte en 9,7-tommers iPad “lav pris” til en rimeligere pris, selv om det er ganske interessant maskinvare. I tillegg ble (PRODUCT) RED-modellene av iPhone 7 og iPhone 7 Plus lansert, i tillegg til utvidelse av lagringskapasiteten til iPhone SE.

Hvis disse ryktene er sanne, den ideelle kandidaten for lansering i mars ville være en ny iPad-modell. Men vil selskapet være klar for en oppdatering og en fornyelse av utformingen av nettbrettene? Eller vil de bare avduke en ny lavpris-iPad? Alt ser ut til å indikere at den nye generasjons iPhone kommer i september. Men hva om de presenterte iPhone SE 2 før?

Kilde | Macrumors