contadores Skip to content

Apples iPad Mini 3 kan komme neste år

Vi må vente til 2015 for å se iPad Mini 3

Kunngjøringen om begge Apple-enhetene ventet å komme i oktober, sammenfallende med lanseringen av det nye operativsystemet OS X Yosemite, men det ser ut til at iPad Mini 3 til slutt vil bli forsinket og ikke kommer i butikkene før neste år, eller i det minste er det de siste ryktene sier.

For bare noen uker siden introduserte Apple iPhone 6 og iPhone 6 plus, som forresten skal selges i Spania i dag, og det forventes at Apple i oktober vil presentere den nye iPad Air 2 og muligens Mini 3, enheter som har en stor forventning bak, og som mange av oss er interessert i, men hvis vi er interessert i Mini 3, ser det ut til at vi må vente.

Rykter om datoen for kunngjøringen om iPad Mini 3 og lanseringen

Det har allerede kommet et rykte fra en av verdens mest kjente analytikere hos Apple, Ming Chi-Kuo, som bekreftet at det i august skulle komme en ny iPad, med forbedrede funksjoner, Det vil inkludere et antirefleksbelegg for kameralinsen og berøringspanelet, med et 8Mp-kamera, en ny gullfarget modell, A8-prosessoren og integrasjonen av Touch ID, som vi allerede har sett på iPhone. Sikkert refererer til Air 2 med disse fordelene.

ipad-mini-3-kunne-neste-år 3

Men ifølge Jim Dalymple fra The Loop, når han ble spurt om hvorvidt 21. oktober ville være datoen som ble satt for presentasjonen av iPad Mini 3, Han svarte ganske enkelt “nei”, noe som fører til at vi stiller oss flere spørsmål. Er det ikke den valgte datoen eller er det ikke at alt forventet blir kunngjort 21. oktober?

Det er sannsynlig at svaret hans henviste til at 21. oktober ikke er datoen som er satt for presentasjonen, og det vil trolig være en annen dag valgt av Apple. Men ifølge Taiwans Commercial Times, refererer du kanskje til Mini 3 som ikke var forventet på den datoen, i stedet for at det ikke vil være noen planlagt den dagen.

IPad Mini 3 kommer kanskje neste år, sammen med den ryktet PRO, Apple-nettbrettet med en 12,2-tommers skjermstørrelse som selskapet forbereder og som sannsynligvis vil gå til andre kvartal neste år.

ipad-mini-3-kunne-neste-år 2

Det beste vi kan gjøre er å markere 21. oktober som datoen indikerte å ha mer informasjon om de nye Apple iPadene, spesielt hvis du er interessert i Mini 3.-modellen. Vi får se hva det handler om og om vi må vente til 2015 for å kunne ha den nye modellen i hendene.

Og du, er du interessert i iPad Mini 3?