Apples kjøp av beats er lengre enn forventet

Den endelige avtalen mellom Apple og Beats kan bli ytterligere forsinket

For rundt femten dager siden snakket vi om det mulige kjøpet av Beats-selskapet av Apple. Ryktene pekte på en serie samtaler som ville ha holdt på høyeste nivå representanter for begge selskaper. Operasjonen ble påstått å stenge for rundt 3,2 milliarder dollar., det høyeste tallet betalt av Cupertino i et oppkjøp.

Selv om prosessen så ut til å gå bra, kunngjorde re / code-analytikeren Peter Kafka for litt over en uke siden at prosessen kunne ta noen dager til, i henhold til meningene han var i stand til å samle fra folk i nærheten av forhandlingen. Kafka advarte bare om forsinkelsen uten å oppgi en spesifikk grunn for det..

buy-beats-er forsinket-en

I dag kan vi fortelle deg at analytikeren ikke ble villedet i sin kunngjøring, siden selv om vi tror at avtalen endelig vil oppstå, det vil fremdeles være en serie frynser og betingelser i kontrakten som ville være problematiske i deres definisjon, relatert til selskapets egen aktivitet og fremtidige oppgaver som grunnleggerne vil utføre.

Som du vet, selskapet Beats er kjent for å produsere avanserte hodetelefoner med uoverkommelige priser for de fleste. I tillegg begynte det på begynnelsen av året sin reise i streaming musikal med utseendet til Beats Music. Apple er interessert i begge aktivitetene, men spesielt i streamingtjenesten.

compra-beats-se-retarla-2

Apples idé er å presentere avtalen på WWDC i juni

Det ser ut til at et av aspektene som har forårsaket kontrovers i samtalene har vært den gründeriske tilnærmingen som Beats har gitt til sin musikalske tjeneste. Apple var ikke veldig enig i abonnementsmodellen og ville prøve å endre den med noe nærmere sin forretningsfilosofi. Problemene ville ha dukket opp med vanskeligheten med å endre avtalene som Beats allerede har med de viktigste plateselskapene og at de vil vare noen år til.

Et annet aspekt vil være funksjonene som grunnleggerne av Beats vil ha etter kjøpet: Jimmy Iovine og Dr. Dre. Det antas at de vil være ansvarlige for noe område relatert til produktene og tjenesten deres, men det er fremdeles ubestemt. Det sies også at Apple ikke hadde det bra med den for tidlige kunngjøringen om avtalen som Dr. Dre forkynte i en video og som raskt ble undertrykt.

compra-beats-se-retarla-3

Vi vil være oppmerksomme på å se om Apple definitivt greier å bringe forhandlingene til en vellykket konklusjon og tilnærme seg posisjoner i de mest konfliktfylte punktene. Ideen, som kolleger fra iPhoneItalia forteller oss, er å kunne presentere Beats og dets grunnleggere som en integrert del av Apple på WWDC avholdes i San Francisco fra 2. til 6. juni.

Vil Apple endelig kunne overta Beats-selskapet?