Apples neste trinn i mørk modus: endre iOS-ikoner

ios 13 mørk modus mørk modus iPhone

Mørk modus har vært en av de viktigste nyhetene i iOS 13 etter mange år med rykter. Det er en endring i alt iOS-grensesnittet som blir svart og grått, noe som ere spesielt merke til i nye enheter med OLED-skjerm, til og med reduserer batteriforbruket.

Imidlertid er den mørke modusen ikke noe som Apple har introdusert og vil forlate parkert, med passering av oppdateringer vil den forbedre seg, og vi vet kanskje allerede hva som vil være den viktigste nyheten i denne modusen i iOS 14, i det minste Apple har allerede patentert det.

De mørke ikonene som kan nå din iPhone

Mørk modus fungerer veldig bra på iPhone, perfekt synkronisert med mange Apple-applikasjoner, for eksempel Kart, Notater, Mail, Safari eller Apple Music, og med tredjepartsapplikasjoner som Instagram eller Twitter. Grensesnittikonene forblir imidlertid uendret, og de aller fleste bruker hvite eller lyse farger.

Dark Apple Music

Apple har nylig registrert et Apple Music-ikon med svart bakgrunn, og ryktene har skyrocketed. Mange spekulerer i at det kan være det en forhåndsvisning av et nytt mørkemodusgrensesnitt som ikke bare vil endre bakgrunn, det vil også endre ikonene slik at de følger denne designlinjen.

Noen har til og med våget å forestille seg hvordan resten av Apple-appene kan se ut med ikoner som er modifisert for mørk modus, Slik forestiller de seg fra Mac Observer:

mørke modus ikoner

Det kan interessere deg | Slik ser iOS 13-apper ut med mørk modus aktivert sammenlignet med lysmodus

Det ville det absolutt være en stor endring i driftsmodus for mørk modus Det ville være veldig velkomment, men det er ikke noe som er sikret, langt fra det. Vi får se om Apple tar steget i den neste store oppdateringen, eller om den inkluderer noen forskjellige nye funksjoner og forbedringer i iOS 14 mørk modus.