Apples nye lavpris-iPad er tykkere og tyngre enn iPad Air 2

Apples nye lavpris-iPad er tykkere og tyngre enn iPad Air 2

Apple har overrasket alle ved å introdusere en iPhone 7 (RED) og en 9,7-tommers iPad tidligere i dag.

Når det gjelder nettbrettet, som ganske enkelt har blitt kalt IPad, vil erstatte iPad Air 2. Men det er en iPad lave kostnader med en mye kraftigere prosessor enn forgjengeren.

iPad lav pris

Det er imidlertid morsomt hvordan den nye 9,7-tommers iPad er litt tykkere og tyngre enn iPad Air 2.

Hvor mye måler og veier den nye 9,7-tommers iPad?

Utformingen av iPad Air 2 var ganske elegant, noe som gjorde nettbrettet tynt og lett; Den var 6,1 millimeter tykk og veide 435 gram. Når det gjelder den nye iPad, er den litt tykkere med 7,5 mm, og veiing 478 gram.

Når det gjelder teknologi er dette en vesentlig endring. Den nye iPad-en er 20% tykkere enn forgjengeren. Selv om det er viktig å merke seg at vi fortsetter å snakke om millimeterforskjeller.

Ny lavpris-iPad

En √łkning p√• 1,5 millimeter er veldig liten, men det kan v√¶re en drastisk endring i teknologiens verden. N√•r det gjelder vekten, er den ikke s√• betydelig n√•r du tar begge tabletter.

Husk uansett at den nye 9,7-tommers iPad blir vurdert et rimelig nettbrett, så det er logisk å tro at selskapet ikke har klart å redusere tykkelsen og vekten.

Ny iPad 2

Den nye iPad fra 399 ‚ā¨ Det er et veldig interessant tilbud for kunder, spesielt for brukere som ikke er interessert i fordelene som tilbys av Apple iPad Pro.

Som tidligere nevnt i bloggen v√•r, har 2017 9,7-tommers iPad en A9-prosessor, er tilgjengelig i gull, s√łlv og romgr√•, og skal i salg 24. mars fra ‚ā¨ 399.

Og du? Vil du oppdatere nettbrettet ditt med denne nye lavpris-iPad?

Kilde | 9to5Mac