contadores Skip to content

Apples oppmerksomhet på detaljer i nye iOS 6-kart

Premieren på Apple Maps-applikasjonen på iOS 6 har vært preget av dårlig aksept av brukere. Den dårlige nøyaktigheten på kartene og en database med steder som er for gamle, har vært hovedproblemet med utgivelsen. Administrerende direktør i selskapet, Tim Cook, har kommet frem til unnskyldning og har kommentert det jobber for å forbedre applikasjonen. Dette er selvfølgelig ikke noe som gjøres over natten, og hvis vi husker, ser vi at applikasjoner som i dag er fantastiske (Google Maps) på lanseringstidspunktet hadde lignende problemer.

Apple Maps på iOS 6: et annet eksempel på oppmerksomhet på detaljer

Selv med disse problemene bærer kartprogrammet signaturen til Apple, og dette betyr fremfor alt stor oppmerksomhet på små detaljer. Bildet som følger med disse linjene representerer veldig godt det jeg mener. Ikonene til venstre er de som brukes av Apple Maps for å signalisere de forskjellige veiene. De til høyre er de som brukes av Google Maps Ser du forskjellen? Det er riktig, Google bruker de samme ikonene for alle veier, mens Apple har bestemt seg for å variere ikonet slik at vi bedre kan skille noen veier fra andre. En liten detalj som kan hjelpe oss i dag til dag.

Dette er enda et eksempel på oppmerksomhet på detaljer som Cupertino-selskapet legger inn i hvert av sine produkter. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og selv om de noen ganger gjør feil, og produktene ikke tilbyr alt vi forventer, normalt tiden slutter vanligvis med slike problemer og til slutt oppfyller produktet forventningene til selskapet og brukerne selv. Det kanskje beste eksemplet vi har på dette er MobileMe, et produkt som ikke fungerte som det skulle og ble erstattet av iCloud, en tjeneste som gjør det den skulle fra første stund og på en fenomenal måte.

Del denne artikkelen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!

Forrige artikkelSteve Jobs forestilte seg allerede iPad i 1983Neste artikkelWall Street Journal bekrefter masseproduksjonen av iPad Mini

Lidenskapelig om teknologi siden han husker og i årevis veldig interessert i alt relatert til Apple, dets produkter og dets filosofi som selskap. Teknologiblogger i forskjellige publikasjoner.