free estadisticas Saltar al contenido

[Appnálisis iPadizate!] Wikipedia for iPad

marzo 26, 2020

Wikipanion

Hvem vet ikke om det Wikipedia? Hvem har ikke søkt etter noe fra iPad-en deres? For alle av dem er det opprettet Wikipanion, en enkel applikasjon, men en som gjør jobben sin perfekt.

<img class = "aligncenter størrelse-medium wp-image-9208″ title=”Wikipanion” alt=”Wikipedia "src =" http://t.ipadizate.es/2010/06/IMG_0187-300×225.png "bredde =" 300 "høyde =" 225″/>

hans drift det kunne ikke være mer intuitive. I øvre høyre hjørne har vi en søkeboks som når vi begynner å skrive i den viser oss mulige resultater akkurat som Googles søkemotor gjør, for eksempel.

Når vi har funnet det vi leter etter, lastes innholdet på en skjerm delt inn i to deler. Til venstre har vi som vanlig meny med alle delene av inngangen, og til høyre har vi innhold seg selv.

Navigasjonen mellom menyene fungerer perfekt, med en animasjonstype "bla".

<img class = "aligncenter størrelse-medium wp-image-9209″ title=”IPad Wikipedia” alt=”Wikipanion iPad "src =" http://t.ipadizate.es/2010/06/IMG_0188-300×225.png "bredde =" 300 "høyde =" 225″/>

Wikipanion Det har andre interessante alternativer, for eksempel å sette markører i forskjellige artikler og for å kunne få tilgang til dem umiddelbart når vi trenger dem.

Hvis vi går inn i konfigurasjonen kan vi det endre skriftstørrelse, søk etter ord i dokumentet, søk inn Wiktionary, send lenken via e-post eller til og med åpne den tilsvarende siden i Safari.

Wikipedia er nå tilgjengelig i App Store gratis.

Last ned App Store | Wikipanion