Aragami, et stealth-videospill utviklet i Spania

Den spanske studien Lynx fungerer, I samarbeid med Sony Computer Entertainmenthar kunngjort Aragami, tittelen som tidligere var kjent som Twin Souls: The Path of Shadows.

Spillet, som vil bli utgitt for Playstation 4 og PC innen utgangen av året har han gjennomgått et omfattende utviklingsarbeid, og han vil invitere oss til å kontrollere Aragami, en leiemorder innpakket i en rød hette og bevæpnet med en katana og utrolige overnaturlige evner som lar ham kontrollere skygger, bevege seg raskt mellom dem og angripe dødelige veier til fiender bakfra. På denne måten, og påkalt fra den samme graven av venninnen Yamiko, som hun har vært knyttet til fra tidligere, må vi redde henne fra den befestede byen Kyûryu.

Aragami, egenskaper og utseende til dette spanske stealth-videospillet

Aragami, et videospill fra et spansk studio

Han skjult og planlegger av drapene vil være veldig viktige, siden vi vil ha muligheter til å manipulere skyggenes krefter, og hjelpe oss med disse til glede – vi kan skape steder av skygge og mørke ved vårt innfall – for å bli en stille ninja-mester.

I Aragami vil vi ha til disposisjon et variert repertoar av spesielle krefter som vi kan utføre mordene våre: skape skygger, fange fiender med nattens skapninger, transportere oss fra et sted til et annet på sekunder … alternativene lover å være omfattende i dette videospill inspirert av verk som det klassiske Tenchu eller den nyeste Dishonored og Mark of the Ninja.

Aragami, egenskaper og utseende til dette spanske stealth-videospilletAragami, egenskaper og utseende til dette spanske stealth-videospillet

Verden av Aragami det ligger i et mystisk Japan med påvirkning fra andre asiatiske kulturer. Vi tenker på spill som Okami og Journey for å skape en kunststil cel skyggelegging i live å fortelle historien vår, våre fantasier om ninjahistoriene og historiene om kampen mellom lys og mørke. I Lynx fungerer De har definert to typer spillere for tittelen: Fikk jævla og Ghosts. Førstnevnte er spillere som liker å drepe alle fiender og rydde området før de fortsetter, mens spøkelser er de som foretrekker å forbli usynlige og passere nivået ubemerket. For dette kan du i ‘Aragami’ låse opp forskjellige ferdigheter tilpasset hver spillestil. “Vi vil belønne begge typer spillere, en ekte leiemorder fullfører målet sitt ved å bruke hvilken som helst tilgjengelig metode.”, Sier León. “Han har ingen våpen, fantastiske gjerderegenskaper og helsefornyelse. Deres viktigste våpen er utspekulert, deres sverd og mørke. ”