Årets første enheter fra Apple kommer i første halvdel av 2019

Årets første enheter fra Apple kommer i første halvdel av 2019

Året 2019 har allerede begynt, og alt tyder på at det skal være et viktig år for Apple. IPhones utgitt i 2018 selger ikke så bra som forventet Apple må gjøre noe for å snu denne situasjonen. Det vil komme etter sommeren, men vi vil se nyheter mye tidligere.

Ifølge noen Apple-leverandører, de første enhetene til eplet vil komme i løpet av dette første halvåret. Dette er den nye iPad 2019 og forventet fornyelse av iPad mini, en enhet som ikke har blitt oppdatert på flere år.

Årets første hovednote vil fokusere på iPads

Ryktet kommer til oss fra Digitimes som melder at flere Produsenter av iPad-berøringspanel er i ferd med å starte forsendelsen snart. Dette indikerer at vi bør se nye iPad-er i løpet av de første seks månedene av 2019.

Det kan interessere deg | De første bildene av den nye iPad Mini 5 vises

Dette er et vanlig arrangement de siste årene. Siden Apple ga ut sin rimelige iPad-modell, mars måned er valgt av selskapet for renovering. Denne iPad-en kan bringe i år noen interessante nyheter siden informasjonen sikrer at skjermen kan vokse opp til 10 tommer og ha en mindre ramme.

Men denne iPad-en ville ikke komme alene, Apple planlegger også en fornyelse av iPad mini, en overraskelse for mange brukere. Etter den overraskende renoveringen av MacBook Air og Mac mini, enheter som virket glemt, planlegger Apple å gi iPad mini et nytt liv.

Imidlertid er ikke mye mer kjent om denne nye iPad mini-modellen hvis du forbedret skjermstørrelsen uten å påvirke enhetens samlede størrelse Det ville være gode nyheter.

“Det ser ut til at Apple planlegger å lansere to entry-level nettbrett i første halvår av 2019, inkludert femte generasjons iPad mini og en annen iPad-modell på entry level.”

Ettersom de er de rimeligste modellene, vi forstår at Face ID ikke kommer frem ennå Og Apple vil beholde fingeravtrykkleseren og Hjem-knappen. Når det gjelder priser, hvis iPad 2018 har en startpris på 349 euro, kan iPad mini være enda billigere.