Argyle Shift, et av de seks nye virtual reality-prosjektene til Bandai Namco

Et av prosjektene til opplevelsessenteret har blitt presentert VR Zone: Project I Can av Bandai Namco, en virtual reality-demo mecha som heter Argyle Shift.

Argyle Shift, et virtual reality-prosjekt fra Bandai Namco

Argyle Shift, virtual reality ifølge Bandai Namco

I rollen blant topputviklere har vi først Katsuhiro Harada, skaperen av Tekken, som har ledet prosjektet. Han har også nylig regissert ‘Summer Lesson’ i virtual reality, en litt skummel demo. For det andre har vi Shinji Aramaki fra ‘Sola Digital Arts’ som fører tilsyn med verdensmiljøet og scenen. Endelig er mekaen designet av Takayuki Yanase, hvis studiepoeng i mecha-design er respektert.

Aramakis valg er imidlertid absolutt interessant, siden han også er en høyt respektert veke-designer. Imidlertid dreier fokuset hans nå om retning og fordypning av virtual reality. En annen nysgjerrighet rundt dette er at demoen bruker Unreal Engine 4.

Tatt i betraktning at anime studio Satelight Det har også gjort virtual reality-demonstrasjoner for enheter som PlayStation VR, det ser ut til at deltakelsen fra Sola Digital Arts fortsetter å være en lignende trend på dette feltet.

Argyle Shift, et virtual reality-prosjekt fra Bandai Namco

I Argyle Shift Vi piloterte en gigantisk meka med navnet Lucifer som er i stand til å skyte og bevege seg etter vilje over en 3D-scene. Medpiloten vil være en humanoid kunstig intelligens som heter Aine hvis utseende er en animejente. Denne karakteren vil samhandle med spilleren på en lignende måte som den som ble sett i Summer Lesson.

Simuleringen vil være et av de seks spillene som vil være tilgjengelige i opplevelsessenteret VR Zone: Project I Can fra Bandai Namco. Dette senteret åpner sine dører 15. april i Tokyo og vil tillate nysgjerrige og interesserte å prøve virtual reality og skjenke inntrykk av opplevelsen.

Kilde: Forbes