ARKit 2: de fantastiske tingene som bare din iPhone kan gjøre

ARKit 2: de fantastiske tingene som bare din iPhone kan gjøre

En av de viktigste innovasjonene som fulgte med iOS 12, var den andre versjonen av ARKit. Apple fortsetter sitt sterke engasjement for utvidet virkelighetsom viser at det foreløpig ikke er noe annet selskap som er så involvert i denne typen teknologi.

Det beste med ARKit er at den er kompatibel med nesten alle enheter som har iOS 11 eller iOS 12 installert. Sånn er det den største augmented reality-plattformen i verden med millioner av enheter.

Den nye versjonen 2.0 inkluderer store nyvinninger som fortsetter å forbedre opplevelsen med denne typen virkeligheter. Apple satser på utvidet virkelighet, kanskje fordi den neste store enheten kommer til å trenge denne teknologien. Hvis vi snakker om de ryktede Apple-brillene.

Hva er nytt i ARKit 2

Brillene kommer kanskje ikke fremover, men det som er klart er at Apple er fokusert på å skape en flott plattform med en betydelig utviklerbase. Den nye ARKit-oppdateringen inneholder interessante nyheter.

Objektdeteksjon

ARKit 2 utvider støtte for bildedeteksjon og sporing. Nå er det mulig oppdage 3D-gjenstander som leker eller skulpturer. I tillegg bruker den automatisk refleksjoner fra virkeligheten til augmented reality-objekter. Dette gjør opplevelsen vi blir mye mer ekte enn det vi har hittil.

Multi-brukere

En annen viktig nyhet i ARKit 2 er muligheten for at to eller flere brukere kan dele den samme augmented reality-opplevelsen. Med andre ord, vi kan spille det samme spillet eller samarbeide om den samme appen. Selv en tilskuermodus er inkludert, bare for å se hva andre gjør.

Det kan interessere deg | Dette er Augmented Reality-appene som tar over

Gjenstander i den virkelige verden

ARKit 2 virtual reality-opplevelser blir det vedvarende over tid. Med andre ord, vi kan la et objekt være i en viss posisjon i den virkelige verden, for eksempel et puslespill på et bord, og ta det på nytt senere.

Måle

Den nye applikasjonen presentert av Apple for å iverksette tiltak direkte fra iPhone. Vi forteller deg alle nyhetene. Denne nye appen gir automatisk dimensjonene til objekter, for eksempel diagrammer, og kan også vise målinger eller beregne områder. Vi kan ta et bilde av et objekt og kjenne de nøyaktige målingene fra iPhone eller iPad.

QuickLook og usdz

En av de viktigste nyhetene. Apple har presentert et nytt open source format i samarbeid med Pixar kalt usdz. På denne måten vil det være veldig enkelt å dele augmented reality-objekter. Perfekt integrert med Meldinger, Safari, Mail eller Files applikasjoner.

Takket være usdz vil Quick Look også tillate brukere plasser 3D-objekter i den virkelige verden og vurdere hvordan noe er på et bestemt sted eller rom.

Gode ​​nyheter for utviklere som allerede vil forbedre og lage apper for når iOS 12 er tilgjengelig i høst. Vi ønsker å se store forbedringer.

Spor | manzana