contadores Skip to content

Årsaken til alle lekkasjene: en kopi av iOS 14 har sirkulert på nettverket i flere måneder

ios 14

Når vi nå bare er en måned borte fra WWDC 2020, ville det være normalt at vi begynner å møte noen små lekkasjer om de neste versjonene av systemprogramvare. Til slutt, Apple trenger å teste sine nye oppdateringer før de offentlige testene startes, og noen ganger blir de typene tester noe ukontrollerbare. I år begynte imidlertid lekkasjene for måneder siden, og på en stor måte.

For eksempel, viktige nyheter dukket opp i begynnelsen av mars med hensyn til listen over nyheter i iOS 14. Spesielt ble diagrammer kjent om en ny startskjerm som kunne ha widgeter, sammen med nye funksjoner i Casa-appen, den mulige ankomsten til en augmented reality-app for å tilby informasjon om verden rundt oss, eller til og med integrasjonen av tredjeparts bakgrunnsbilder i Innstillinger-appen. Og informasjonen sluttet ikke å strømme.

I løpet av de siste månedene har enda mer sannferdig utseende blitt avduket, både om programvaren og maskinvaren til selskapets fremtidige produkter. Og alt dette har en grunn: en av de tidlige byggene av iOS 14 har sirkulert på internett i flere måneder. I følge rapporter fra Vice indikerer deres kilder at noen hackere fra samfunnet klarte å få tilgang til den ved å skaffe seg en iPhone 11 som inneholdt en desemberversjon.

iOS 14 konseptliste

Deretter hackere som overtok den originale enheten de kopierte bygningen og begynte å distribuere koden sin gjennom nettverket, og dermed nå forskjellige medier, sikkerhetsforskere, blant andre. Siden den gang har koden fortsatt å sirkulere, ettersom de har vært i stand til å bekrefte fra Vice, at de kunne få en kopi av den, selv om de slettet den etter å ha kontrollert dens autentisitet. Og det er at vi etter så mange år alle vet at det ikke er lurt å komme inn på disse tingene.

Det kan interessere deg | De seks viktigste nyhetene i iOS 13.5 som kommer på din iPhone

Apple har allerede lidd flere viktige lekkasjer, som iPhone 4, hvis prototype havnet i pressenes hender før lansering. Og i alle tilfeller har det vært betydelige rettslige gjengjeldelser, ikke bare for de som er ansvarlige for disse handlingene, men også for de som har blitt fristet til å få tilgang til disse lekke kodene og publisere informasjon om produkter under utvikling.

Og til slutt handler det om arbeidet til mange mennesker, som blir utsatt for publikum når det ennå ikke er klart. Måneder med hard innsats, dedikert til å sikre at når presentasjonsdagen kommer, fungerer alt perfekt, som er ubrukelige etter denne typen lekkasje. Heldigvis kan vi ikke ta noe for gitt ennå, siden en av tingene vi vet om dette eksemplaret er det er fra slutten av fjoråret. Og noen måneder er nok til å få til mange endringer.

eple WWDC

Neste juni, spesifikt den 22., får vi muligheten til å delta den første WWDC som holdes online. En hendelse som hele samfunnet kan dele fra start til slutt, hvor vi får vite alle nyhetene om de neste versjonene av Apples operativsystemer. Vi kan til og med være i stand til å se på noen av deres fremtidige produkter også. Og det vil være der vi også vil kunne kjenne dagen da vi vil kunne kaste hansken på den første offentlige betaen.

Først da vil vi vite med sikkerhet om alle lekkasjene var korrekte og fremfor alt, hvis Apple ikke har bestemt seg for å gjøre endringer basert på dem. Tidligere ble det kjent at Apple hadde endret måten å utvikle sine nye oppdateringer på, og hvis en funksjon ikke var klar, ville de ikke ta den med. Av denne presise grunnen er det mulig at vi i neste grunntone 22. juni vil se hvordan noen av funksjonene som ble ryktet forsvinner, eller hvordan nye kommer på scenen.

Det kan interessere deg | Offisiell: Apple kunngjør WWDC 2020 som et online arrangement

La oss derfor håpe litt på grunn av dette. Enten stor eller liten, hvis det er noe vi har forsikret hos Apple, er det overraskelsene. La oss bare håpe at denne lekkasjen, som mange i samfunnet vurderer som en av de verste til dags dato, ikke har ødelagt de beste nyhetene fra WWDC 2020.