ART vil erstatte Dalvik i neste versjon av Android

ART vil erstatte Dalvik i neste versjon av Android

Android for utførelse av applikasjoner som er laget i Java, har en virtuell maskin. Siden avslutningen av Google-operativsystemet har den alltid inkludert den virtuelle maskinen kjent som Dalvik misligholde. For noen måneder siden, med avgang av Android 4.4 KitKat inkludert en alternativ vircual maskin, KUNST, fra forkortelsen Android-kjøretid. Denne inkluderingen er gjort eksperimentelt og som et alternativ til den mer stabile Dalvki. Det var faktisk ikke før noen måneder etter presentasjonen av Android 4.4 KitKat at de aller fleste applikasjoner er tilpasset KUNST.

Årsaken til denne artikkelen er å fortelle deg at den totale erstatningen av Dalvik av KUNST Det kommer til å skje i forkant av planen. Faktisk ser det ut til at den neste versjonen av Android vil ha KUNST som en unik virtuell maskin og Dalvik vil gi et bedre liv. På teknisk nivå er det et stort fremskritt fordi Dalvik det er en virtuell maskin «Akkurat i tide“Det vil si at den kompilerer applikasjonskoden mens du kjører den, mens KUNST det er en virtuell maskin «foran-of-time«, Det vil si at applikasjonen er kompilert i applikasjonsinstallasjonen og at dens utførelse er raskere.

Denne konseptuelle forskjellen mellom de to virtuelle maskinene vil bety at applikasjonen overfor brukeren vil kjøre raskere og mer effektivt, og den vil også skaffe litt mer plass på enheten. Så du kan se en sammenligning mellom driften av en Nexus 5 med begge maskinene gir vi deg en sammenlignende video.