Asfalt 9: Legends kommer til iOS, det beste mobile racingspillet for øyeblikket?

Nylig delte vi et stort utvalg av nye ukentlige apper fra App Store. På den listen snakket vi om ankomsten av et ekte spill for iPhone, iPad og iPod touch: Asfalt 9: Legends.

Gameloft har lansert den siste avbetalingen av en av de mest populære sagaene på både iOS og Android. Asfalt 9: Legends kommer med mange nyheter angående Asfalt 8: Luftbåren, har den 50 nye kjøretøyer, 60 konkurranser og 800 løp.

Men et av de sterkeste punktene i Asfalt 9: Legender er det 8-spillers flerspillermodus, en måte spillere vil kunne glede seg over frenetiske løp med nitro-power-ups, vanvittige hopp, svimlende forbikjøring og hjerte-stoppende kurver.

Det kan interessere deg | De beste racingspillene for iPhone og iPad (2018)

Flere nyheter fra Asfalt 9: Legends

Gameloft har introdusert et nytt system av “TouchDrive” -kontroller Det gjør det mulig for spillere å fokusere på moro i stedet for å bekymre seg for knappene på skjermen. I tillegg har Asfalt 9: Legends også en seksjon der spillere kan opprette dine egne klubber eller lokalsamfunn å konkurrere med resten av verden.

Grafikken til spillet er selvfølgelig mye mer spektakulær og nyskapende elementer er inkludert i løpene som tornadoer, skred, etapper og nye ramper.

Du kan se flere detaljer om Asphalt 9: Legends i videoen som vi legger ved her:

Last ned Asphalt 9: Legends på iPhone, iPad og iPod touch

Gamelofts Asfalt 9: Legends-spillet er helt gratis, selv om det tilbyr kjøp i appen. Krever iOS 8.0 eller nyere versjoner og er kompatibel med iPhone, iPad og iPod (6. generasjon). Du kan få spillet fra følgende nedlastningsknapp:

Asfalt 9: Legends vil gi deg timer og timer med underholdning, enten du liker å spille alene i enkeltmodus eller foretrekker å glede deg over spenningen i flerspillermodusen.

Tabla de contenidos