Uncategorized

Asfalt Overdrive blir det nye spillet til Gameloft for iPhone, iPad og iPad Mini

Oppdag det neste Gameloft-spillet

Elskere av racingspill og Gameloft-spill, i dag er du heldig. Vi vet alle at Gameloft slipper et par spill hver måned, det vi ikke visste er at det kom til å overraske oss i september med en ny versjon av Asfalt-serien: Asfalt Overdrive for iPhone og iPad.

Asphalt Overdrive blir med i selskapets brede produktspekter. Og er at i det siste stopper ikke utviklerne av Gameloft!

asfalt-overdrive3

Du har lest riktig, den nye Asfalt vil ikke være Asfalt 9 for øyeblikket, men et lignende spill vil bli gitt ut, men med et helt annet spill. I det minste er det slik det ble avslørt i den offisielle traileren.

Mye mer tilgjengelige kontroller

I den offisielle Asfalt Overdrive-videotraileren kan du se gutta fra Gameloft snakke foran et kamera som intervjuer om hvordan den nye Asfalt Overdrive vil se ut. Først, spillet er langt fra typisk racing, for hva det ser ut til å være, Asfalt Overdrive vil være en slags løper automatisk basert på politiets jager.

Som du kanskje har sett på videobildene, Asfalt Overdrive kontroller er mye mer tilgjengelig og i forkant mer intuitiv enn de fra Asfalt 8: Luftbåren. Imidlertid, og som vi allerede har nevnt ovenfor, er det et helt annet spill forgrenet fra Asfalt-serien.

asfalt-overdrive2

En ny asfalt veldig annerledes og i stil med “California 80’s”

Selv om spill av denne typen i det siste har kollapset App Store betraktelig, ser spillet veldig bra ut, og vi gleder oss allerede til å prøve det for å analysere det nærmere. Noe av det vi likte mest er 80-talls elektronisk musikk som Asfalt Overdrive har sammen med andre aspekter og referanser til serier og filmer fra 80-tallet som de har innlemmet i denne kaliforniske versjonen av Asfalt.

Også, samspillet med innstillingselementene i spillet er fantastisk. Som Lucas, sier Gameloft-designer, har de skapt noe veldig nytt med de beste funksjonene i racingspill ispedd følelsen av hastighet fra Asphalt Overdrive.

asfalt-overdrive-1

Så det ser ut til å være spillet vil inneholde forskjellige nivåer og oppdrag å fullføreKanskje et visst nivå av politiets jakt, et annet nivå av tidsbegrensning, og hvorfor ikke? kanskje en endeløs runnspillmodus. Så langt det eneste vi kan gjøre er å spekulere i, Asphalt Overdrive har ikke en utgivelsesdato ennå, men vi vil være oppmerksomme på å gi deg alle nyhetene om dette spektakulære spillet.

Last ned Asphalt 8 Airborne

Mens vi venter på utgivelsen av Asfalt Overdrive, hvilken bedre måte å henge med enn med Asfalt 8 Airborne? Det er gratis!

Hva tenker du om Asfaltmodellen som Gameloft vil gi ut i App Store? Tror du det vil være vellykket? Spill akseptert! ?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK