Asiatiske leverandører begynner å redusere avhengigheten av Apple

Dette er ikke gode tider for Apple, til tross for at selskapet ennå ikke har lansert noe nytt produkt på markedet, ser ikke ut til at investorene gir opp, og dag etter dag synker de sine aksjer som for tiden ligger på terskelen til $ 400 , noe som ikke har skjedd siden slutten av året 2011. Ufravikelig forårsaker dette en destabilisering i selskaper som delvis er avhengige av epleøkonomien, og ifølge Reuters kunne asiatiske leverandører være de første til å begynne å redusere tilliten til de hadde satt inn i Apple.

Noen asiatiske leverandører ønsker å stoppe så mye avhengig av Cupertino-selskapet

Kildene avslører at flere asiatiske leverandører, de samme som i årevis danset i regnet på regninger som falt fra Apple, ønsker å begynne å redusere avhengigheten som de til nå opprettholdt med Apple. En stor leverandør ser ut til å ha klaget på slike strenge standarder og de lave prisene som er etablert av Cupertino-selskapetSelv blant industriister begynner de å referere til Apple som det “forgiftede eplet.”

Det må tas i betraktning at bevegelsen som noen av disse selskapene planlegger å gjøre kan være et dobbeltkantet sverd, for når Apple setter inn penger, gjør de det også. Å vente på at Apple skal få den nye linjen ut av alle produktene, virker som et trekk i det minste “risikabelt.”

En av grunnene til at disse selskapene ønsker å begynne å redusere avhengigheten av Apple, kan knyttes til rykter om at neste generasjon av iPhone kan bli forsinket. Opprinnelig hadde datoen blitt satt av mange analytikere i juli måned, men tilsynelatende sier kilder at Apple kan ha problemer med å gjøre seg klar innen den datoen. Kan den ryktede fingeravtrykksleseren ha noe med det å gjøre?

En kilde fra Taiwan har forklart det Apple jobber med en fingeravtrykksleser som en stjernefunksjon for iPhone 5S og at slik teknologi kan forårsake mer enn ett problem. Disse samme kildene kunngjør også det Apple utvikler en rimelig modell, muligens orientert mot markeder som India og Kina. Begge modellene vil dele en 4-tommers skjerm, men tilsynelatende vil ikke iPhone Low Cost ha en fingeravtrykksleser.

Det blir mindre og mindre for sommeren, hold fast, for disse månedene lover å være buzzy.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iPhone i Canada