Assassin’s Creed III: Scoop Trailer

Vi snakker om videospill igjen på bloggen vår, og som du vet på Planeta Red liker vi å gi de første fruktene, og i dag skal vi gjøre det med traileren for utgivelse av en av de mest etterlengtede titlene. Assassin’s Creed III. Når vi antar at det er mange som ventet på det og så mange andre som ønsket å se den live, er sannheten at videoen kommer til å ligge under og lover timer og timer med moro og eventyr garantert i innstillinger som fortsetter med sagaen, men de vet hvordan de skal bruke nyheten som alle fansen ventet på.

Selvfølgelig, så mye som jeg forteller deg, siden offisiell trailer for Assassin’s Creed III, Jeg antar at du må være de som vil se det, for det er ikke det samme som å bli fortalt. Men ikke bekymre deg, for de mest nysgjerrige, og de mest utrulige, vil oppdage det rett under i videoen at vi utelukkende forlater deg.

Når man tar i betraktning at de tre første dagene de lanserte den på internett har oppnådd ikke mindre enn 1 776 000 visninger, er sannheten at sagaenes suksess Assassin’s Creed III Det virker mer enn garantert, tror du ikke?