Asus, LG og HTC kjemper for produksjon av neste Nexus 7

Asus, LG og HTC kjemper for produksjon av neste Nexus 7

Asus, LG og HTC kjemper for produksjon av neste Nexus 7

For bare noen måneder siden ble vi introdusert for det nye Nexus 7 2013 som kom til å erstatte Nexus 7 opprinnelig. Nå begynner vi å høre rykter om etterfølgeren til Nexus 7 2013. De første ryktene om at vi har om følgende småformat-nettbrett fra Google handler om hvem som skal produsere den.

De vanlige kandidatene for denne type konstruksjon er Asus og LG. Husk at Asus er produsenten av strømmen Nexus 7 2013 og slik var også Nexus 7 opprinnelig. Når det gjelder LG er det produsenten av den nåværende Nexus 4 og sannsynligvis vil den også være Nexus 5. Så forholdet mellom disse to produsentene og Google er mer enn godt. Til denne produsentduoen blir en skuespiller som var veldig viktig i begynnelsen av Android, vi snakker om HTC.

Alle disse er bare rykter og vil sannsynligvis holde seg slik til neste år. Vi ser allerede at noen dager etter presentasjonen av Nexus 5 fremdeles blir stilt spørsmål om produsenten er LG. I alle fall tror vi ikke fra PlanetaRed.com at HTC for øyeblikket oppfyller profilen som Google krever av en produsent “Nexus”. I tillegg er det øyeblikket med usikkerhet som det taiwanske selskapet lider.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige