Asus Memo Pad FHD 10 anmeldelse

Asus Memo Pad FHD 10

Vi kan si at flertallet av Android-nettbrett er basert på ARM-prosessorer, og at Intel i det siste prøver å kjempe om kampen for å få litt prominens innenfor dette markedssegmentet.

Heldigvis for Intel, Asus, gir en av hovedprodusentene av nettbrett det en fremtredende og det er det med Asus Memo Pad FHD 10 som merkevaren innvier dette utvalget av sine produkter med.

Design

Med Asus Memo Pad FHD 10 Vi fant ikke for mye innovasjon når det gjelder design, og hvis vi sammenligner det med de nyeste high-end-modellene av merket, vil vi se at det ikke har materialer av så høy kvalitet som disse.

I tillegg ser vi hvordan det verken er tynnere eller tyngre enn de andre Asus-produktene, selv om baksiden av enheten hvis vi kan forstå at den har en veldig behagelig struktur på berøringen.

Rundt enheten vi finner, en port microUSB, strømknapp, volumkontroller, hodetelefonkontakt og mikrofon. Den har også en spor for MICROSD og en havn microHDMI for videoutgang i HD-kvalitet. På baksiden finner vi høyttalerne og et 5 megapiksler kamera.

Asus Memo Pad FHD 10 anmeldelse Asus Memo Pad FHD 10 anmeldelse

skjerm

Som navnet indikerer har den en skjerm full HD , spesifikt a 10,1 tommers IPS med oppløsning på 1920 × 1200 megapiksler som resulterer i en tetthet på 226 piksler per tomme. Oppløsningen den har virket for oss tilstrekkelig, selv om synet i full sollys ikke er veldig tilfredsstillende.

Asus Memo Pad FHD 10 anmeldelse Asus Memo Pad FHD 10 anmeldelse

Prosessor og minne.

Utvilsomt er prosessoren den mest fremragende egenskapen til denne modellen, den har en prosessor som vi sa før Intel, Atom Z2560 dobbelt kjerne allerede 1,66 gHz. Blir akkompagnert av GPU PowerVR SGX 544 og har 2 GB RAM. Det har 16 GB intern lagring, Selv om det ikke er et veldig stort antall, kan vi utvide det ved hjelp av et microSD-kort.

Vi ser at Internett-surfing er veldig flytende, websider lastes veldig raskt og bevegelsen i dem er veldig smidig. Når det gjelder tilkobling har klassikerne, aGPS, Bluetooth 3.0 og WiFi, selv om den ikke har NFC-teknologi.

Kamera

Enheten har to kameraer, ett bak 5 megapiksler og en annen frem 1,3 megapiksler, har kameraprogramvaren interessante funksjoner som letter fotografering og gir et mer enn akseptabelt resultat i bildene som er tatt, i tillegg til å kunne ta opp i full HD 1080p.

Batteri

Batteriet som Asus Memo Pad FHD 10 har, gir det en autonomi på halvannen dag for normal bruk, selv om vi er mer krevende og gir den mer intens bruk, kan vi si at nettbrettet kan nå en dag uten for mange problemer.

Fordeler og ulemper

På siden av proffene Vi fant ut at Asus Memo Pad FHD 10 har microSd og microHDMI, foruten å lage noen ganske anstendige bilder og fortsatt ganske rimelig pris

Tvert imot og på siden av ulemper, vi finner ut at det tilbyr oss en dårlig ytelse, skjermen har dempet farger og designet er ikke så vågalt.