ASUS presenterer ZenWatch på IFA

Vi visste at ASUS ville presentere sitt nye smartur på IFA, og det har ikke gått glipp av utnevnelsen, selv om det har skjedd små endringer. Enheten det gjelder, kalt ZenWatch, er allerede sett og kan kjøre Android Wear perfekt med ASUS ZenUI-grensesnitt Det tilbyr noen interessante funksjoner for å samhandle med smarttelefonen eller nettbrettet (fjernkamera, låse opp enheten med klokken, finne telefonen og noen få andre ting).

Til alt dette kan vi legge til Wellness Manager som tillater oss ta opp sportsaktiviteter som vi gjør, for eksempel å gå og løpe i tillegg til å registrere hjerterytmen vår. For å kunne nyte opplevelsen fullt ut vil det være nødvendig installer ZenWatch Manager-appen på mobilen vår, og dermed kan vi kontrollere det bærbare uten problemer. I tillegg til disse applikasjonene, vil Remote Camera-applikasjonen og ASUS Remote Link være nødvendig for å glede deg over de nevnte funksjonene.

ASUS ZenWatch spesifikasjoner

Men… Hva er i ASUS smartklokke? Sannheten er at programvaren ikke maler noe dårlig, vi kan se hvordan den passer perfekt.

  1. skjerm : Du har valgt AMOLED-teknologi med en 1,63-tommers diagonal og en oppløsning på 320 x 320 piksler, men skjermen er buet og har Gorilla Glass 3 for å forhindre mindre skader.
  2. prosessor : Monter en Snapdragon 400 på 1,2 GHz veldig lik Gear Live, G Watch og G Watch R, fordi det for øyeblikket ser ut til å være en standard.
  3. RAM : 512 MB minne.
  4. Internt minne : Den har 4 GB lagringsplass for applikasjonene våre og noen filer.
  5. Batteri : For øyeblikket har vi ingen data om kapasiteten.

Bilde - ASUS presenterer ZenWatch på IFA

Den har også Bluetooth 4.0 som vil tillate oss å redusere energiforbruket og IP 55-sertifisering som lar oss fordype det i dusjen uten problemer, selv om vi bør være litt forsiktige med det.

Denne klokken ble forventet å bli priset betydelig lavere enn de andre, men har fulgt etter og vil bli lansert på markedet for ca 199 euro, en pris som ligner på andre lignende enheter, så dette vil ikke være en avgjørende faktor for å planlegge den. Den vil bli utgitt i løpet av de kommende månedene, men vi vet fortsatt ikke når.