Uncategorized

Asus ROG Phone 2 er offisiell: dagens kraftigste mobiltelefon er her

Verden av videospill har utviklet seg så mye de siste årene at det har blitt generert en sann trend som merker har lansert mot spesialisering, noe som gjør mobiltelefoner like imponerende som Asus ROG Telefon 2. Vi snakker om en terminal som blir vist til verden som den kraftigste smarttelefonen i dag som når markedet for å bli alt som videospillelskere forventet.

Etter suksessen med den første utgaven, Asus Den har ønsket å fornye en av sine mest populære terminaler for å bli den første smarttelefonen som inkluderer Snapdragon 855+ som strømbase. Uten å kunne ignorere et spesialisert design som vanligvis er vanlig i denne typen enheter og som vises som en av høydepunktene av terminalen. Her forteller vi deg alle detaljene.

Alle detaljene om Asus ROG Phone 2

Han Asus ROG Telefon 2 Det er allerede en realitet, og det er mange brukere som forventet som May vann en enhet som kommer med virkelig interessante nyheter. Aller først finner vi en 6,6-tommers FullHD + AMOLED-skjerm som inkluderer en oppdateringsfrekvens på 120Hz. Uten tvil en av de mest fremragende funksjonene i spesialiserte enheter der brukere søker maksimal flyt. Alt dette, integrert i en design som følger de samme estetiske linjene som den første modellen der glass og aluminium er vist som hovedkomponenter.

Men hvis det er et avsnitt som skiller seg ut i forhold til Asus ROG Phone 2, er det integrasjonen av Snapdragon 855 Plus som kraftbase. Det er den første enheten i verden som inkluderer denne typen teknologi, a 7 nanometer brikkesett som kan kjøre med en hastighet på 2,96 GHz ledsaget av 12 GB RAM og opptil 512 GB intern lagring. Alt dette, støttet av et gigantisk 6.000 mAh batteri med 30 W hurtigladning som lover å tåle lange timer med spilletid. I den fotografiske delen har det også vært en forbedring i forhold til den første modellen, og det er at Asus ROG Phone 2 kommer på markedet med en 48 megapiksler Sony IMX586 sensor akkompagnert av en 13 megapiksler og 125 ° vidvinkel. På fronten finner vi et 24 megapiksel kamera som vil glede elskere av selfies.

Tilgjengelighet og pris

Asus ROG Phone 2 vil treffe markedet i en enkelt versjon av 12 GB RAM og 512 GB intern lagring 23. juli for en pris som fremdeles er ukjent. Selv om verdien av denne terminalen helt sikkert ligger mellom 800 og 900 euro.

Kilde | Android Central

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK