Asus ZenFone 4, Funksjoner og pris.

asuzenfone asuzenfone

Vi harasuzenfone vi introduserer det nye mellomområdet smarttelefon av Asus omtalt i nettopp ferdig CES 2014, Vi startet en serie artikler der vi vil presentere de tre nye smarttelefonene. ZenFone 4, 5 og 6

Denne første artikkelen er viet lillebroren, Asus ZenFone 4.

Den mest økonomiske av de tre modellene med en estimert pris på $ 99, en telefon som er rettet mot gjennomsnittlige brukere med moderate egenskaper, selv om de er tilstrekkelig for en grunnleggende bruk av en smarttelefon, Den har en skjerm av 4 tommer og 800 × 480 oppløsning og den er utstyrt med en lavforbruksprosessor Intel Atom Z2520 på 1,2 GHz, minnet RAM som den har er 1GB, Den er også utstyrt med to kameraer, den viktigste av 5 megapiksler og en annen sekundær av 0,3 megapiksler, kommenter også at batteriet som denne enheten har er 1170 mAh,Også har 3G / HSPA-tilkobling.

Noe som gjør denne terminalen veldig attraktiv, er den fantastiske fargeskala for saken, å være tilgjengelig i svart, hvitt, rødt, blått og gult.

OS-versjonen som følger med enheten android 4.3 geléstråle, selv om merket har kommunisert sin intensjon om å oppdatere til android 4.4 Kit Kat på kort tid.

Til slutt nevner det Asus har utviklet et nytt eksklusivt brukergrensesnitt for sine enheter, kalt ZenUI Den har enkle ikoner og menyer, så vel som et utvalg av temaer som er opprettet for å matche de forskjellige fargene på enhetene.