Asus Zenfone 5, grundig gjennomgang

Asus Zenfone 5 er en billig Android-telefon med stor skjerm. Det virker ikke som om det var en Samsung Galaxy S4, men i alle fall på grunn av sin størrelse og struktur gjør det at vi ser ut som om det har kostet oss en formue.

Asus Zenfone 5

Offisielle priser er ennå ikke publisert, men den anbefalte verdien for Asus Zenfone 5 ligger på $ 200 i USA uten en telefonkontrakt. På denne måten gir brukerne en billig måte å ha en telefon med en fem-tommers skjerm.

Design

Å være et nytt produkt som prøver å teste markedet i et segment som ganske sliter, vi er overrasket over at det har dedikert seg til å jobbe mer med telefonens egenskaper enn på et veldig komplekst design, av denne grunn er Asus Zenfone 5 fortsatt som en Enkel smarttelefon uansett hvor du ser på den.

Asus Zenfone 5

Strengt tatt kunne vi oppsummere designen som et plasthus som har et avtakbart bakdeksel og som selges i fem forskjellige farger.

Konsistensen av konsentriske sirkler og det å se ut som et team i ett stykke, lar oss skryte av å ha en aggressiv og innovativ designtelefon, men sannheten er at det ikke er noe mer enn en ganske billig og minimalistisk designtelefon.

Når du har den i hendene føles den litt lettere og mer grunnleggende enn HTC One, selv om den på et kommersielt nivå skal selges for halvparten av prisen. Med en vekt på 144 g og en tykkelse på 10,3 millimeter kan vi bekrefte at det er en lett telefon, men ikke ekstremt tynn.

kjennetegn

Asus Zenfone 5

De fem tommer som har skjermen, lar oss glede oss over en oppløsning på 720p, som umiddelbart viser at det ikke er en high-end telefon fordi konkurransen når minst en oppløsning på 1080p innenfor tommersegmentet i som vi har å gjøre med.

Bildekvaliteten er skarp, og karakteristikkene skyldes implementeringen av et veldig fasjonabelt IPS-panel i disse dager. Fargegjengivelse har ikke imponert oss, men heldigvis har denne telefonen en Asus-applikasjon kjent som “Asus Splendid”, som lar oss konfigurere temperaturen og fargemetningen etter vår smak, en omstendighet som delvis forbedrer reproduksjonen. Av video.

Asus Zenfone 5 har en dual-core Intel Atom-prosessor, der hver enkelt jobber på 2GHz, noe som garanterer oss respektabel ytelse for nivået på applikasjoner som vi vil kjøre på smarttelefonen (spesielt med tanke på prisen den selges til).

Brukeropplevelsen vi hadde når vi testet telefonen med noen applikasjoner i operativsystemet var ikke helt god, og sikkert vil det samme skje når du prøver å kjøre et spill som er litt krevende for krefter. I alle fall, og med tanke på egenskapene til denne terminalen, er Asus Zenfone 5 et ugjendrivelig tilbud.

Telefonen vil bli levert, som produsenten har kommentert, med 4 GB, 8 GB eller 16 GB lagringsplass, en omstendighet som utelukkende vil avhenge av det aktuelle markedet.

Kamera

Asus Zenfone 5

Asus Zenfone 5 har en ganske grei skyteevne. Takket være 8 Mpx som hovedkameraet har, og blenderåpningen f / 2.0, er ytelsen vi får når vi trykker på fangstknappen ganske god, og vi ble imponert over bruk av teamets LED-blits.

Det sekundære kameraet har 2 Mpx, og er først og fremst beregnet på videokonferanser.

programvare

Blant høydepunktene som er verdt å nevne i Asus Zenfone 5, er programvaren den bruker. Vi hadde muligheten til å se å kjøre utgaven av operativsystemet Android 4.3, men denne gangen så vi den nye tilpasningen av ZenUI-grensesnittet – som har vært veldig bra.

Asus Zenfone 5

Den kommersielle versjonen vil inneholde mange ekstra funksjoner som vi ikke hadde muligheten til å evaluere, inkludert noen ekstra sensorer for kameraet som lar oss øke ytelsen til kameraet når vi tar fotografier i lite lys.

Inntrykkene av at Asus Zenfone 5 har forlatt oss er utmerket, selv om vi anerkjenner ZenUI-grensesnittet som en lakmustest som terminalen vil måtte passere etter å ha hatt en kald mottakelse fra publikum.

I alle fall er dette det perfekte alternativet til Motorola Moto G som har hatt så gode anmeldelser i løpet av den siste tiden og som til og med blir snakket om ville være vanntett.