AU Optronics Again Bak the Future of the Future iPad mini

Den fremtidige iPadMini-skjermen opptar de siste dagene alt ryktemøllen som omgir Apple-verdenen. Som disse siste ryktene indikerer, vil dette innlemme den meget anerkjente Retina-skjermen, et faktum som vil føre til en økning i produksjonskostnadene på rundt 30%. Nå ser det ut til at selskapet som er ansvarlig for skjermbildene til den første iPad mini også vil ha ansvaret for sin andre generasjon.

Alle vet forsyningsproblemene som den første minitabletten til eplemerket har fått, den enorme etterspørselen etter enheter fikk selskapet som var ansvarlig for å levere skjermene, AU Optronics, overveldet. Det ser ut til at det taiwanske selskapet har avhjulpet situasjonen, betydelig forbedring av hele produksjonsstrukturen, som direkte vil påvirke bedre tilgjengeligheten av det nåværende og fremtidige Apple-nettbrettet. Den store forbedringen har gått gjennom en økning i effektiviteten og implementeringen av AH-VA-brede visjonsteknologi, sammenlignet med IPS som brukes av LG.

I følge Digitimes jobber selskapet allerede bortsett fra den store strukturelle forbedringen på noen 7,9-tommers paneler som vil integrere fremtidens iPad mini. Disse ville ha en opprinnelig oppløsning på 2.048 × 1.536 piksler med en tetthet på 324 ppi, og dermed doble oppløsningen til den nåværende som er igjen på et fjerntliggende 1.024 × 768 piksler. På denne måten vil Apple tilfredsstille alle de som forventet en netthinneskjerm fra begynnelsen, selv om det ikke er en veldig vanlig praksis for selskapet, som vi alle vet.

AU Optronics kunne styrket produksjonslinjene sine for å kunne produsere Retina-skjermen til iPad mini 2

Akkurat nå er det bare to ukjente å fjerne: hva vil være datoen for den fremtidige andregenerasjons iPad mini, og hvis den ryktede økningen i produksjonskostnadene vil føre til en økning i den endelige prisen på produktet. For den første kan vi gjøre noen estimater, tatt i betraktning forbedringen i AUOs produksjonslinjer og at panelene angivelig allerede er arbeidet med, kan vi anslå at den nye iPad mini vil bli presentert tidligst om høsten, selv om dette også vil avhenge av markedssituasjonen. For den andre ukjente må vi bare se på trenden til Apple de siste årene, hvis vi selvfølgelig ignorerer iPhone 5. Selskapet har alltid opprettholdt prisen på sine mobile enheter når den nye har truffet markedet. Selvfølgelig ser vi også hvordan denne trenden begynner å bryte med de siste utgivelsene.

Forhåpentligvis påvirker AUO-oppgraderingen direkte en forbedret tilgjengelighet og pålitelighet av fremtidens iPad mini.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Appleinsider