contadores Saltar al contenido

Auxy Music Creation, lag dine egne baser og musikalske temaer i løpet av sekunder

App Store er full av applikasjoner av alle slag som du kan finne noen alternativer til applikasjonene utviklet av Apple. En av dem er Auxy Music Creation, en app som du kan lage dine egne baser og musikalske temaer på få sekunder, som er et alternativ til GarageBand og som har vært en av vinnerne ved Apple Design Awards 2016.

Auxy Music Creation er et veldig enkelt verktøy som lar deg lage dine egne musikalske temaer med et øyeblikk. Grensesnittet er veldig enkelt, så det vil ta veldig lite tid å lære seg å bruke applikasjonen.

auxy-music-creation-app-2

Ikke gå glipp | Hvordan legge til kinesiske instrumenter til GarageBand med iOS 9

Dette er Auxy Music Creation for iPad

Takket være dette utrolige verktøyet kan du lage moderne musikk, lag din egen løkker av synth og perkusjon, justering av lyder og mye mer. På den annen side har Auxy Music Creation også en funksjon som lar deg lagre og dele musikalske kreasjoner med et øyeblikk.

auxy-music-creation-app-3

Grensesnittet til Auxy Music Creation det er veldig enkelt og visuelt, hver lyd eller instrument har en farge, noe som gjør det veldig enkelt å identifisere det på et øyeblikk. Tegn notater og trommemønster for å lage fantastiske melodier, bare gi fantasien frie tøyler for å se hva som kommer ut med Auxy Music Creation.

Last ned Auxy Music Creation på din iPad

Auxy Music Creation er en iPad-kompatibel applikasjon som du kan finne gratis i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. For å kunne laste ned det må du ha iOS 8 eller en nyere versjon av operativsystemet.

Hva synes du om disse applikasjonene for å lage musikk med iPad? Gir du vanligvis frie tøyler til kreativiteten din for å lage dine egne temaer? Fortell oss din mening i kommentarene!