contadores Skip to content

Bagelen blir med i slaget om emojis, som skjedde med burgeren og paella

Apple er i ferd med å gi ut den endelige versjonen av iOS 12.1 for iPhone, iPad og iPod touch. Denne programvareoppdateringen vil tilby opptil 70 nye emojier. Blant dem emojiene til en bagel som har blitt kritisert hardt av noen brukere.

Spesifikt snakker vi om et stort antall New York-brukere som kritiserte bagels emoji-design. Bagel er en mat laget av hvetemel som vanligvis har et hull i sentrum, som en smultring, og som vanligvis er fylt med krem, løk, laks, ost og / eller tomat. Det er en mat med opprinnelse i Polen, men det er super populært i New York takket være hurtigmatkjeder og matboder på gatene i Big Apple.

Det kan interessere deg | Apple løser en av kontroversene til iOS 12.1 i den siste betaen

Den store kampen om emojis mellom smarttelefonbrukere

Kontroversen ble utløst fordi brukere mente at designen på bagelen ikke så ekte ut, den var for lik en smultring, den hadde ingen fylling og den så ikke veldig bra ut. Heldigvis, Apple ser ut til å ha endret emoji-designet i den siste betaversjonen av iOS 12.1.

Etter redesignen vil bagelen se slik ut på de forskjellige plattformene og operativsystemene:

Hvilken av dem virker deiligere for deg?

Vi har allerede sett denne typen kontroverser relatert til iOS-emojis ved andre anledninger. Uten å gå lenger, endret Apple emojiene til den Valencianske paellaen i iOS 10.3 og fjern ingredienser som erter, reker og blåskjell og erstattet dem med garrofó, kylling, sitron og bachoqueta.

Senere så vi hvordan en skikkelig skandale ble skapt da Google viste utformingen av hamburgeremojiene ved å legge osten under kjøttet. Brukere klaget fordi, ifølge dem, osten ble blandet med fettet fra kjøttet og det ville være gjennomvåt og gummy. Ikke at de skulle spise skjermen!

Brukerklager kan virke litt latterlige og overdrevne, men husk at emoji har utviklet seg mye de siste 10 årene, og i dag spiller de en veldig viktig rolle i å uttrykke følelser og følelser gjennom sosiale nettverk og direktemeldingsapper.