contadores Saltar al contenido

Barnesikker videospiller: den ideelle appen for barn om sommeren

I sommerferien vil de små få mye mer fritid, så det er et godt tidspunkt for dem å slappe av med apper som Kids Safe Video Player, iPadizates anbefaling om dagen.

Søknaden er spesielt fokusert på dem, og tilbyr veldig variert innhold som de vil lære alt nødvendig om dyr, mat, transport, gastronomi, geografi, håndverk …

Men uten tvil er det beste av alt at Kids Safe Video Player (som navnet antyder) er sikkerheten det gir barna når det kommer til visning av videoer. Appen har en del av foreldrekontrollen som lar foreldre velge og kontrollere videoer.

App for barn på spansk

Sami Apps, apputviklingsselskapet, har mottatt prisen for beste barne-app på XI Edition El Chupete, den første internasjonale festivalen for barnekommunikasjon. I tillegg ble appen hans tildelt i de eksklusive Best Mobile App Awards.

Den tryggeste måten å se på internettvideoer

Kids Safe Video Player er et av de sikreste programmene for barn å se internettvideoer og lære mens de koser seg med sine favoritt tegneseriefigurer. Barn vil finne alle slags pedagogiske videoer om dyr, geografi, mat, hygiene, generell kultur, transport … Det har til og med veldig glade sanger for dem å danse non-stop!

Som vi nevnte tidligere, tilbyr Kids Safe Video Player-applikasjonen for iPhone og iPad foreldre en foreldrekontroll som de vil ha muligheten til å beskytte barn mot uventede overraskelser, legg til nye YouTube Kids-videoer, kontrollere multimediainnhold og til og med angi en tidtaker.

App for barn på spansk

Som du kan se på bildet som vi legger ved nedenfor, vil foreldre ha muligheten til endre språk, velg videoene på forhånd og still tidtakeren for barn å legge seg i tide.

App for barn på spansk

Favorittlåter, håndverk og videoer

Appen er organisert i forskjellige temaer slik at barna kan gjennomføre alle slags aktiviteter. Med håndverkDe vil kunne lære fra matlagingsoppskrifter til papp racingsbiler. I delen av Favoritter De vil ha muligheten til å legge til favorittvideoene sine for å ha dem for hånden og se dem om og om igjen. Til slutt, i kategorien sanger barn vil kunne synge med videoene som er spesielt dedikert til dem.

Barnesikker videospiller for iPhone og iPad

Last ned Kids Safe Video Player for iPhone og iPad

Applikasjonen er også tilgjengelig i Google Play Store, her er lenken:

Barnesikker videospiller for Android

Uten tvil er vi før en av de beste pedagogiske applikasjonene i App Store. Å holde barna i huset underholdt i sommerferien er ikke en lett oppgave, men med denne applikasjonen … vil de ha det kjipt!