free estadisticas Saltar al contenido

Baseball Superstars 2012 for iPad, Pure Baseball

marzo 24, 2020

Baseball Superstars 2012 kommer til App Store

Det er ikke mange sportsspill som vi er heldige å analysere. Baseball Superstars 2012 for iPad og iPad 2 er et spill av baseball der spillerne våre vil ha uvanlige egenskaper. Så mye at deres spesielle krefter gjør dem til superhelter. Tør du å se det hos oss?

Baseball Superstars 2012 iPad

Baseball Superstars 2012 har veldig fargerik og iøynefallende grafikk i høy oppløsning for større glede av iPad. Denne versjonen er enda et trinn i serien som er lastet ned mer enn 30 millioner spillere over hele verden.

Tilpass alle detaljene til teamet ditt: logoen, stadion, utstyret og komponentene. Arkiver, trene og nivå opp spillerne dine for å samle en best mulig tropp.

Kampen vil bli kontrollert av enkle og intuitive bevegelser. For eksempel spillet bruker akselerometer og gyroskop på iPad for å fange ballen eller for å skjerpe sikten i batting.

Registrer deg og selg spillerne dine online, eller konkurrere mot andre spillere fra hele verden. Til slutt er målet ditt å få superspillere med spesielle krefter som utgjør forskjellen mellom å tape eller vinne.

Her har du en video av Baseball Superstars 2012 for Apple iPad:

Baseball Superstars 2012 for iPad er et baseballspill der spillerne våre må utvikle seg for å bli møtt, pitcher og fangere med overmenneskelige krefter.