Batman Arkham City nå tilgjengelig på iOS

For de som var med oss ​​på premieren på Infinity Blade for iPhone, forteller vi deg at på en annen måte, men prøver å etterligne deg i mange aspekter, har den spillbare versjonen av filmen ankommet Apple Store Batman Arkhan City og at du nå kan laste ned den til dine Apple mobile enheter.

Hvis 21. oktober var dagen valgt å lansere den i konsollverdenen, spesielt til Xbox 360 og PlayStation 3, Nå er det snudd på mobile enheter, og det starter med at Apple leverer en pris for appen som står på 4,99 euro i nettbutikken, akkurat på samme tilbud som vi kan vurdere konkurransen ikke etter scenarier , hvis ikke for teknologien de bruker.

Og er det Batman Arkham City i App Store Den skiller seg ut nettopp for å gjøre bruk av uvirkelig teknologi, med de 3D aspektene som vi alle har sett hvor gode de er takket være tittelen Infinity Blade. I alle fall, selv om sammenligningene er skjemmende, er jeg redd for at de fra nå av vil bli lei av å se dem.

En annen nysgjerrighet for de som vil vite alt kommer om navnet, fordi Batman Arkham City ikke har navnet på iOS-enheter, men er kjent som Batman: Arkham City Lockdown, og alt dette er å takke Warner Bross-signaturen og forseglingen som ser ut til å ha oppført seg i dette tilfellet. Men ikke bekymre deg, filmfans om at scenen fremdeles er Arkham City.

Til slutt skal det bemerkes at spill kommer med den nylig utgitte iOS 5-teknologien airplay, noe som betyr at de vil kunne spille streaming i trådløs modus på iPad 2 eller iPhone 4s. Velkommen til høyteknologisk!

Mer info | Europa Press

Last ned | App Store