Battle Royale-modus er bekreftet i Call of Duty Mobile

Kilde: Charlie INTEL

Battle Royale-modusene vokser kanskje ikke så mye fra den store PUBG-boom og etter Fortnite lenger, men de er fremdeles mye sterkere enn andre modus kan være flerspiller eller sjangre. Sannheten er at det virker utrolig at noe så relativt enkelt i utseende kunne ha hatt så stor tiltrekning, selv om vi også må vurdere at det er en type spill som ikke kunne ha dukket opp uten forbedringene som har dukket opp i online spill.

Nå har vi Battle Royale selv innen mobiltelefonspill, og Tencent Games er en av de store ekspertene på dette feltet. Tencent Games har allerede hatt ansvaret for å utvikle spill som PUBG Mobile, så det har allerede en formet ide om hva mobilspillere liker. Nå vil du imidlertid ha en enda større oppgave, som er det må gjøre rettferdighet mot Call of Duty-franchisen med en Battle Royale for sin mobilversjon som rapportert av Charlie INTEL.

Call of Duty Black Ops 4, det siste spillet i denne legendariske serien med førstepersonsskytespill, hadde æren av å bringe Blackout, en ekte CoD-stil Battle Royale-modus. Med sin hurtighet og intensitet klarte Blackout å rangere blant de beste i klassen sin. Nå med Call of Duty Mobile, spillere de vil ha sjansen til å glede seg over det på en måte som virker like morsom, en spesielt designet for mobile enheter.

Det kan interessere deg | Noen våpen fra den forventede Call of Duty Mobile er lekket

Call of Duty Mobiles Battle Royale-modus vil trekke nostalgi og tar oss med til kjente steder hentet fra de forskjellige franchiseavdragene. I tillegg vil vi ha muligheten til å utforske dem både til fots og i en av de fire kjøretøyene i spillet, terrengkjøretøy, SUV, helikopter eller taktisk flåte. Alt dette som en del av en helt ny opplevelse, som du kan teste veldig snart takket være betatestene som allerede har startet.