Battleborn, den nye skytteren fra skaperne av Borderlands

Krigs født er en ny neste generasjons skytespill laget av 2K Games, skaperne av grenseland. Plottet med dette spillet er at en gruppe helter “bastards” kjemper for å beskytte den siste stjernen i universet mot et mystisk onde. For å forsvare det, må du bruke karakterer og våpen av alle slag: fra cyborghauker til samurai-vampyrer eller fjellmenn bevæpnet med maskingevær. Du vil kunne angripe og blokkere, løpe og skyte, starte og streke for å ødelegge fiendene dine mens du oppretter og oppgraderer ditt eget team av helter. Når du har valgt helten din, kan du kjempe alene eller samarbeide med vennene dine i historieoppdragene, eller møte dem i fartsfylte, konkurrerende flerspillerspill.

Battleborn har en 25 spillbare helter mal, alle forskjellige fra hverandre. Hver helt har sin egen personlighet, og er utstyrt med unike våpen og krefter, som tilbyr oss et bredt utvalg av spill som kan distrahere oss i timevis, og prøver å mestre kampstilen til hver karakter.

Battleborn, vi forklarer nyhetene og funksjonene til denne nye skytteren

Han historiemodus Battleborn er en narrativ opplevelse som kan spilles solo som en helhet, men forbedres når den spilles samarbeidsvillig med venner, enten online eller delt skjerm. Så det ligner på det vi så i Borderlands, der vi kunne leke med totalt tre venner pluss historiemodus, slik at det ville være mye morsommere og mer flytende for oss.

Han flerspillermodus Battleborn tilbyr en konkurranseopplevelse som inneholder opptil 10 spillere i lag i 5v5 online kamper, og inkluderer tre forskjellige spillmodi:

  • incursion: Team av helter må forsvare basen sin fra bølger av AI-kontrollerte minions, mens de kjemper sammen med sine egne minions for å ødelegge motstanderens base, noe ganske likt det vi vanligvis ser i spill fra MOBA-typen som League of Legends, DOTA eller Heroes of the Storm.
  • Ødeleggelse: Team av helter møter i vanvittige dødskamper, og må fange og holde mål på kartet for å kreve seier.
  • Fusion: En underlig spillmodus der team med helter må lede sine underholdere til en viss død i midten av kartet. Det blir tjent poeng for hver minion som slaktes i forbrenningsovnen, og laget med flest poeng vinner.
Battleborn, vi forklarer nyhetene og funksjonene til denne nye skytteren

alle erfaringspoeng, både tjent i historiemodus og i de forskjellige flerspillermodusene i Battleborn, bidrar til å øke rangeringen av karakteren din, så vel som rangeringen til spillerprofilen din.

  • Karakterrangering: Utenfor oppdrag og spill kan hver helt øke sin rangering fra 1 til 15. Dette lar spillerne låse opp ytterligere økninger i propellferdighetstreet, samt tilleggsmodeller for hver karakter.
  • Rang: Spillere kan øke sin profil. Dette vil låse opp merker og titler for å imponere venner, og plyndring som de kan bruke til å komme helten til gode under deres kommando.

Battleborn’s Propell System eller Accelerated Growth System lar spillerne oppgradere karakterer fra nivå 1 til 10, og nyte hver helts unike våpen og krefter fullt ut i et solo- eller spilloppgave Multiplayer-modus.

Kilde: Offisiell webside