Uncategorized

Battlefield V åpner og tester videospillet En komplett katastrofe?

Vi har endelig klart å komme inn på Battlefield V for første gang, og selvfølgelig har vi brukt tid på å gjøre sammenlignende tester i stedet for å glede oss over spillet, så vi har noen resultater for deg … det vi vil kalle en forhåndsvisning fra Bettlefield 3, mens vi tester den “åpne beta” -versjonen av spillet. Fullversjonen er planlagt lansert om to måneder på hovedplattformene.

Hensikten med Battlefield V open beta

Intensjonen er å teste tekniske aspekter som serverstabilitet, forsinkelsesnivåer og matchmaking, samt elementer i spillet som våpenbalansering.Battlefield v

Testing og oppdagelse Battlefield V:

Vi kommer ikke til å kaste bort tid på å forklare hva Battlefield V er eller gi noen form for introduksjon, vi skal bare anta at hvis du leser dette vet du allerede hva det handler om (for ikke å nevne den fantastiske forbedrede RTX-grafikken som vi ikke kan teste ennå). Vi vil bare si at akkurat som i Battlefield 1 2016 og Battlefield 4 2013, bruker Battlefield V den samme tredje versjonen av Frostbite-motoren. Gjennom årene har utallige andre kvalitetsspill også benyttet seg av motoren.

Battlefield V beta-PC gjør det mulig for spillere å justere kvaliteten og filtreringen av teksturer, belysning, effekter, etterbehandling, netting, terreng, undervekst, anti-aliasing og lukking i omgivelsene. Betaversjonen inkluderer også alternativer for oppløsningsskalering, skaleringsgrensesnitt, FOV-skyvekontroller, bevegelsesoskarphet, linseforvrengning, fargeavvikelse, vignett og mer.

Slagmark V i analyse

Det er ikke overraskende at det er begrensede kart og spillmodus tilgjengelig i den åpne betaen, men dette betyr ikke noe for testing, da vi uansett bare bruker et enkelt kart. Å komme inn i et spill var ganske vanskelig siden alle serverne hele tiden var fulle, men vi klarte å komme dit vi trengte å være for å teste hvert øyeblikk av spillet.

Vi valgte “Grand Operations” -modus på Narvik-kartet og måtte fortsette å gå gjennom kampene til vi nådde riktig lag på høyre side av spillet, slik at vi kunne utføre riktig pasning for hver GPU. Det var et rot, men vi klarte å teste nesten et dusin neste generasjons GPUer med tre oppløsninger. Vi har også noen skaleringsdata for kvalitet å gå over.

Battlefield V videospill

Vi bruker GPU-referanseporteføljen som kjører på en 5GHz Core i7-8700K med 16 GB DDR4-3400 minne. For GeForce GPU-er ble 399.07 WHQL-driveren brukt, og for AMD, Radeon Adrenalin 18.8.2-driveren.

Referanser:

For ikke å gå for dypt inn i testingen, bestemte vi oss for å sjekke hvordan DX11 og DX12 APIene sammenligner i denne nye tittelen. Tross alt, hvis AMD jobbet bedre med DX12 og Nvidia med DX11, er det slik vi ville teste hvert enkelt selskaps GPUer i fremtiden. Imidlertid oppdaget vi raskt at DirectX 11 var veien å gå for begge lag.

Siste tanker:

Den gode nyheten er at spill Det ser bra ut og spiller bra på mellomdistanse-maskinvare. Til og med 3 GB GTX 1060 bød på en solid 1080p spillopplevelse.

For nå er det imidlertid bra å vite at de som favoriserer en GTX 1060 eller RX 580 har mye å dra nytte av. Selv på 1440p kan spillet nytes fullt ut med Vega 56 eller en GTX 1070, og vi håper at ting fortsetter å forbedre seg.Battlefield V Open

Ytelsen til DirectX 12-appen var uventet, men ikke helt overraskende for Battlefield V da vi møtte på det samme problemet da vi testet Battlefield 1 første gang i 2016. Vi håpet at utvikleren ville være mer klar over alt, men vi er sikre på at snart Vi vil se at det er løst.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK