contadores Saltar al contenido

Be vennene dine om hjelp hvis batteriet går tom med Battery Share

Det har helt sikkert skjedd deg mer enn en gang der du trodde at du allerede hadde sett alt hva applikasjoner angår, og du oppdager en som overrasker deg. Noe som dette har skjedd med oss Battery Share, et program som er tilgjengelig i App Store som lar deg varsle en valgt vennegruppe om at batteriet er tomt.

Hvis du er en av dem som alltid har batteriproblemer og du kommer til slutten av dagen med knapt liv på iOS-enheten din, kan denne applikasjonen være til stor hjelp for deg. Takk til batteri deling kan du varsle vennene dine om batterinivået på iPhone eller iPad, noe som kan være veldig nyttig.

Batteri deling.

Selvfølgelig, slik at vennene dine kan kjenne til batteriets tilstand og omvendt Det er nødvendig at de også har Battery Share-appen installert på sine respektive enheter. Uten videre, la oss se mer detaljert hvordan det fungerer og hva denne nysgjerrige applikasjonen tilbyr for iPhone og iPad.

Hovedfunksjoner i Battery Share for iOS-enheter

Gjennom denne applikasjonen vil ikke bare vennene dine kunne se batterinivået på enheten din, Du kan også se hvor mye batteri de har igjen. I tillegg fungerer Battery Share også som et slags sosialt nettverk.

En annen av funksjonene som tilbys av Battery Share er den av angi et varsel for at appen skal sende deg et varsel hvis en av vennene dine er lite på batteriet. På den annen side har den et integrert VoIP-anropsverktøy, slik at du kan holde kontakten med vennene dine gjennom applikasjonen.

Batteri deling.

Det må sies at Battery Share du trenger en internettforbindelse for å sende og motta informasjonen på batteriet til deg og vennene dine. Til slutt for å si at siden den siste oppdateringen er den kompatibel med 3D Touch på iPhone 6s og 6s Plus.

Last ned Battery Share på din iPhone eller iPad

Appen Battery Share er priset til € 0,99 og det kan fås i App Store eller ved å klikke på følgende lenke. Den er tilgjengelig for både iPhone og iPad og krever iOS 9.1 eller en senere versjon av systemet.

Visste du om eksistensen av batterideler? Tror du dette programmet kan være nyttig for deg?