Beats debuterer sin egen seksjon i Apple Store Online

Beats har allerede sin egen plass innen Apple Store Online

Når Beats-kjøpet allerede har mottatt de nødvendige godkjenningene, har selskapet ønsket Beats velkommen på en veldig spesiell måte. Det siste gutta fra Cupertino har gjort er å inkludere en ny seksjon i Apple Store Online dedikert utelukkende til Beats-produkter.

På denne måten vil brukere som er interessert i å få Beats-hodetelefoner eller høyttalere, kunne gjøre det direkte fra nettbutikken, i tillegg til å finne ut om egenskapene til hvert av tilbehøret.

beats-apple-store-online

Hvis Beats-produkter kjennetegnes av en ting, er det flott lydkvalitet de tilbyr, uten å glemme designet, som tar vare på selv den minste detalj. I dette ligner de uten tvil veldig på Apple, og det er derfor de ser så bra ut i nettbutikken.

Hvor ligger den nye Beats-produktdelen?

Hvis du tenker på å få Beats hodetelefoner eller høyttalere, kan du nå gjøre det direkte fra Apple Store. Seksjonen av disse produktene har blitt inkludert i seksjonen som heter “Tilbehør” fra nettbutikken.

beats-apple-store-online-5

I motsetning til resten av seksjonene, Beats-delen viser informasjon om de forskjellige egenskapene og styrkene til disse produktene, som hovedsidene til de forskjellige produktene til selskapet i de respektive seksjonene: iPhone, iPod, iPad, Mac og iTunes.

I tillegg bør det legges til at det ikke bare vil være en seksjon i nettbutikken, de vil også ha en dedikert plass i de forskjellige fysiske butikkene spredt over hele verden.

beats-apple-store-online-4

Beats får en større tilstedeværelse i selskapet

Som påpekt av iMore, tidligere har det amerikanske selskapet allerede distribuert Beats-produkter gjennom butikken, men nå de ønsker å gi den en større rolle.

Tidligere denne måneden Apple ønsket Beats velkommen etter å ha kunngjort kjøpet gjennom en offisiell pressemelding, og nå har de nettopp tatt et stort skritt for å kunngjøre en større tilstedeværelse av Beats takket være deres egen seksjon.

beats-apple-store-online-3

På den annen side må det legges til at kjøpet av Beats av Apple Det vil også føre til viktige endringer i programvaredelen, der iTunes Radio høres veldig høyt ut.

Hva synes du om den nye delen i nettbutikken for Beats-produkter? Har du allerede en eller har du planer om å kjøpe den?