Bedre, den nye Apple-kampanjen som har stemmen til Tim Cook

Det er ikke første gang at en administrerende direktør i Apple taler for en reklamekampanje

Akkurat i går lanserte Apple en ny reklamekampanje på miljøet kalt Bedre. Men det er ikke bare en kampanje, siden den har en veldig spesiell detalj: Voice-over som er fortalt av reklameflaten er ingen ringere enn Tim Cook, administrerende direktør i selskapet. Med denne nye kampanjen ønsker gutta fra Cupertino å fremheve den store innsatsen de gjør for alle dens tjenester og infrastrukturer respekterer miljøet alt mulig og hvor viktig dette er for fremtiden.

Som vi bare sa for noen øyeblikk siden, Det er Tim Cook selv som forteller oss gjennom denne videoen hvilke mål de har i selskapet mot miljøet og hvordan de har til hensikt å oppnå det. Med en rolig stemme forklarer administrerende direktør at Apple prøver å jobbe på en “grønneste” måte, ikke bare i de materialtypene som brukes, men også i produksjonsprosessene til de forskjellige enhetene og også på den måten de brukes på. at de bruker energi.

På denne måten er det tydelig at Apples engasjement for miljøet spenner fra den høyeste posisjonen, i dette tilfellet Cook, til hvert eneste av enhetene og markedene det i dag konkurrerer med.

Apple, et selskap som er veldig opptatt av miljøet

eple-miljø-2

Denne nye kampanjen består ikke bare av en video, men de har dedikert en seksjon på deres offisielle hjemmeside der de viser oss mye informasjon om alt miljømessige prestasjoner som er oppnådd over tid. Etter hvert som produktene deres har utviklet seg, har både datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner … de har også forbedret seg i denne forbindelse, og redusert miljøpåvirkningen. På den annen side skal det bemerkes at de har fokusert en stor del av sin innsats for å resirkulere foreldede komponenter, og det er at, som du allerede vet, Apple tilbyr oss muligheten til å resirkulere enhetene våre når de har fullført livssyklusen.

Som et eksempel på denne utviklingen kan vi fremheve grafikken som de viser oss på nettet der vi ser hvordan i 1998 brukte iMac 35w strøm i hvilemodus og den nåværende generasjonen bruker bare 0,9w, som representerer en reduksjon på 97%.

apple -virksomhet

Endelig kan vi bare huske det for noen år siden For mange år siden Steve Jobs selv lånte også stemmen for en reklamekampanjeSelv om denne gangen ikke hadde noe med miljøet å gjøre, men snarere med selskapets generelle image. Visst har du noen gang sett de første reklamekampanje for “Think Different”, men vi lar det ligge her nedenfor slik at du kan ta en titt:

Hva tror du Apple bryr seg om miljøet på denne måten? Tror du ikke det er noe alle selskaper bør gjøre? Enten det bare er for image eller fordi de virkelig bryr seg om jordens “helse”, er det noe som hedrer eplet.