Befal byggingen av din egen by i Super Tribes

IOS-applikasjonsbutikken har en stor katalog over de mest varierte strategispillene, der du blant annet finner titler som Clash of Kings, Siegefall, Clash of Clans eller Age of Empires. Til disse må vi legge til et nytt noe annerledes strategispill som heter Super Tribes, der du må bygge din egen by og invadere fiender.

Super Tribes har vært på App Store i kort tid og er det første spillet i MidjiwanDet var faktisk for litt over en uke siden at den ble oppdatert til versjon 1.2 for å inkludere noen andre forbedringer. Hvis du liker strategispill, inviterer vi deg til å fortsette å lese og oppdage litt mer om Super Tribes, da det helt sikkert vil fange deg.

Super Tribes for iOS.

Ta over verden med Super Tribes, det nye strategispillet for iOS

Super Tribes er et turbasert strategieventyrspill hovedmålet er ingen ringere enn å dominere verden. For å oppnå dette må du kjempe mot onde stammer, oppdage nye land, bygge byer og mestre nye teknologier.

En av tingene å merke seg om Super Tribes for iOS er det automatisk opprettede kart gjør hvert spill unikt og en helt ny opplevelse. Dermed tilbyr Super Tribes muligheten for ubegrenset spill igjen.

Super Tribes for iOS.

I dette spillet du må velge mellom forskjellige stammer, dyp ned i de mørke skogene i Baduria, utforske junglene i Kickoo og gjenvinne feltet til Imperius-imperiet. Uten tvil et veldig underholdende spill som ikke vil forlate noen likegyldige.

Last ned Super Tribes på din iPhone eller iPad

Hvis du vil prøve Super Tribes på iPhone eller iPad du kan laste den ned gratis fra App Store eller fra lenken under disse linjene. Spillet er optimalisert for iPhone og iPad og krever iOS 5.1.1 eller en senere versjon av systemet.

Hva synes du om Super Tribes? Har du allerede spilt I så fall inviterer vi deg til å fortelle oss din mening i kommentarene.