contadores Skip to content

Begreper iPhone 6c og iPhone Air, Jailbreak iOS 7, iWatch og mer

Apples iWatch Could See Light i oktober 2014

ipod_nano_watchface_wrist

Ryktene om Apples fremtidige smartklokke fortsetter. Denne gangen snakker de om at det antatte nye produktet fra Cupertino-selskapet kunne se lyset i oktober 2014 og at det kunne komme med trådløs ladeteknologi, noe som vil gi mye mening med tanke på typen enhet vi snakker om .

Apples iWatch Could See Light i oktober 2014

Apple bestiller kan anta 10% av TSMCs inntekter i 2014

tsmc-selskap

Nesten enhver produsent som jobber for tredjeparter vil gjerne ha Apple som klient, og TSMC er et av selskapene som er heldige. I følge prognosene fra forskjellige analytikere, kunne 10% av selskapets inntekter komme fra Apples ordrer.

Apple bestiller kan anta 10% av TSMCs inntekter i 2014

De første konseptene av iPhone 6c og iPhone Air vises

concept-iphone-6c

Fantasien til konseptskaperne jobber med å gi oss fantastiske konsepter om hvordan de ønsker at noen av de følgende Apple-produktene skal være. Denne gangen har to dukket opp: den ene fra en iPhone 6c og den andre fra en iPhone Air.

De første konseptene av iPhone 6c og iPhone Air vises

Pod2g benekter rykter om at iOS 7 Jailbreak hadde blitt stjålet

pod2g

For noen dager siden dukket det opp rykter om at en utnytting lokalisert av evad3rs-gruppen var blitt stjålet og solgt til en bestemt bruker. Nå har Pod2g kommet ut for å nekte denne informasjonen og roe ned ting ved å sikre at Jailbreak av iOS 7 er planlagt til februar.

Pod2g benekter rykter om at iOS 7 Jailbreak har blitt stjålet

Forrige artikkelPod2g benekter rykter om at iOS 7 Jailbreak hadde blitt stjåletNeste artikkelApp Store Søkealgoritmeendringer Gjør rangeringer dans

Lidenskapelig om teknologi siden han husker og i årevis veldig interessert i alt relatert til Apple, dets produkter og dets filosofi som selskap. Teknologiblogger i forskjellige publikasjoner.