contadores Skip to content

Bekjenn det: Apples doble bekreftelse virker som et rot for deg

Touch ID-sikkerhet iPhone

Dobbelt verifisering eller totrinnsverifisering har i mange år vært den viktigste beskyttelsen av personvern på enheter, utstyr og programvare. Noe som nysgjerrig har, teknologiselskaper har nektet å gjenkjenne … til nå.

Fødselen til dobbel verifisering oppstod i 2012. På den tiden tilbød selskaper veldig enkle prosesser med dobbel verifisering, med noen svært begrensede alternativer.

Som et resultat startet brukere en brutal kampanje som krevde at alle teknologiselskaper skulle ta i bruk dette sikkerhetsformatet. Dette er hvordan noen år senere Apple introduserte totrinnsverifisering på iPhone og iPad.

Det er alle slags to-trinns bekreftelsesvarianter

Forbrukerne fikk det vi ønsket, det vi trengte, i dag er det mange selskaper som har tatt i bruk dobbel verifisering som en sikkerhetsressurs både på enhetene sine og i programvaren deres. Det har til og med nådd websider og sosiale nettverk.

Men resultatet har ført til at selskaper tilbyr dusinvis av forskjellige typer dobbel verifisering. Dette innebærer brukervennlighetsproblemer og sikkerhetsproblemer.

Sikkerhet

Apple har hatt mange komplikasjoner i iCloud-systemet sitt, som ble avhørt i 2014 da CelebGate skjedde, og lekker nakenbilder av kjendiser.

På den annen side, nylig, truet en gruppe tyrkiske hackere Cupertino-selskapet med å hacking av tusenvis av brukere.

Til syvende og sist er dobbeltsjekking en veldig god sikkerhetsprosess, men tilsynelatende er det ikke nok. Det som er verre er at ingen vet hvordan de kan forbedre systemet sitt. Det er ingen enkel løsning for detIngen trinn vil beskytte vårt personvern fullt ut. Men det som virkelig er fantastisk, er at det i mange år virket som om det var trygt nok. Tror du Apple vil se etter nye måter å beskytte sikkerheten til brukerne sine på iOS og iCloud?

Spor | Kanten